03/05/2024

Επίσημα προπονητής Γ.Γ.Α ο Αθανάσιος Γεροντίδης

Και επίσημα πλέον ο Αθανάσιος Γεροντίδης*,προπονητής του Γ.Α.Σ ΔΙΑΣ είναι πτυχιούχος προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια με επιτυχίες.

*Ο Αθανάσιος Γεροντίδης γεννήθηκε στην Βέροια στις 25 /1/ 1977.Ξεκίνησε το καράτε το 1991 σε ηλικία 14 ετών. Το 1995 παίρνει την μαύρη ζώνη σε ηλικία 18 ετών και μετά από αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του. Σε ηλικία 24 ετών αναγκάζεται να αποχωρήσει από τον χώρο. Παρόλα αυτά η αγάπη του για το άθλημα δεν καταφέρνει να τον κρατήσει μακριά. Έτσι  το 2011 επανέρχεται δυναμικά στο άθλημα, ύστερα από παρότρυνση του φίλου και δάσκαλου του κ. Ιωάννη Σιδηρόπουλου. Έτσι ξεκινάνε μαζί πλέον τις προπονήσεις στον Γ.Α.Σ. Μακεδών και σε διάστημα λίγων μηνών καταφέρνει να πάρει την μαύρη ζώνη 1 Dan (ΕΛ.Ο.Κ) –τώρα έχει 2 DAN και 2 DAN WKF– καθώς και να γίνει Εθνικός Διαιτητής ΕΛ.Ο.Κ.

Τον Απρίλιο του 2012 συμμετέχει στην Σχολή Εκπαιδευτών Καράτε που διοργάνωσε η ΕΛ.Ο.Κ. με έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπου αποφοιτεί με επιτυχία και παίρνει το Δίπλωμα Εκπαιδευτή Καράτε.

  • Εθνικός Διαιτητής Κάτα – Κούμιτε
  • Πτυχίο Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Προπονητή Καράτε
  • 2 DAN ΕΛ.Ο.Κ
  • 2 DAN Kickboxing
  • 1 DAN Combat Jiu Jitsu