04/05/2024

Δημ. Μαργαριτόπουλος: «Βλέπω ότι η δουλειά μου αποδίδει!»

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο Καράτε Δημήτρης Μαργαριτόπουλος μιλάει στο fightsports.gr για την πρωτιά που κατέκτησε στο τελευταίο Πανελλήνιο αλλά και για τους επόμενους στόχους του. Διαβάστε αναλυτικά:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η σεζόν ξεκίνησε όντως πολύ θετικά με μεγάλες διακρίσεις σε διεθνή τουρνουά σε Γερμανία και Ολλανδία, γιατί βλέπω ότι η δουλειά μου αποδίδει. Ο στόχος μου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν να βρεθώ στον τελικό με τον αδερφό μου και πραγματοποιήθηκε. Δεν αγωνιστήκαμε βεβαίως γιατί ο Σπύρος ήταν πολύ βαριά άρρωστος οπότε αυτή η πρωτιά ανήκει και στον ίδιο καθώς και σε ολόκληρη την ομάδα «The Brotherhood». Ανεξάρτητα με την δική μου διάκριση ήταν ένα πρωτάθλημα καλά οργανωμένο και το επίπεδο ήταν υψηλό, πράγμα που κρατά τους Έλληνες πρωταθλητές σε εγρήγορση».
Όσον αφορά τους επόμενους στόχους του: 
«Στόχος μου πάντα ήταν και είναι να γίνομαι ολοένα και πιο ολοκληρωμένος μαχητής, είτε αυτό είναι στο καράτε, είτε στο Grappling/Bjj. Οπότε τα αγωνιστικά μου σχέδια είναι δευτερεύοντα σε σχέση με τα προπονητικά. Μετά από 3 μέρες ξεκούρασης, συνεχίζω κανονικότατα την προετοιμασία μου για να βρεθώ 22 του μήνα πάλι μέσα στο τατάμι για το πανελλήνιο BJJ αλλά ακόμη σημαντικότερα διεθνή τουρνουά θα ακολουθήσουν στο Karate σε Σερβία και Σουηδία και Γαλλία (Newaza JJ) τους επόμενους μήνες. Επίσης θα ήταν μεγάλη μου χαρά να χρειαστεί η εθνική ομάδα την παρουσία μου στο ομαδικό κούμιτε για το επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών στη Φινλανδία. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω το fightsports.gr για την ευκαιρία που δίνει στους αθλητές των μαχητικών αθλημάτων να μοιράζονται σκέψεις και στόχους τους, αλλά και ακόμη περισσότερο τον αδερφό και προπονητή μου, τον προπονητή μου στο BJJ Ερμή Δημητρόπουλο και για να μην μακρηγορώ άλλο, όλους αυτούς που με κρατάνε σε αυτό το επίπεδο. Καλές προπονήσεις σε όλους σας».
Φωτό άρθρου από την Ντέμη Καρατζαφέρη