28/04/2024

Βιβιάννα και Δημήτρης στον ανανεωμένο χώρο στο ΟΑΚΑ

Ο ιστορικός Σύλλογος Καράτε » Ειρήνη » τώρα στο ΟΑΚΑ – Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών. Στον καινούργιο καινούργιο χώρο – προπονητήριο, μέσα στο κλειστό κολυμβητήριο ( αίθουσα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης / δίπλα από το αναψυκτήριο) λειτουργεί από φέτος ο σύλλογος μας με την επωνυμία KarateWay ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να γνωρίσουν το ξεχωριστό αυτό άθλημά τόσο οι μικροί, όσο και οι μεγάλοι μελλοντικοί καρατέκα του Ολυμπιακού Σταδίου.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε » Ειρήνη » είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους Καράτε στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ( ΕΛΟΚ ), με αριθμό μητρώου – 4 -.
Εξεταστής του ιστορικού συλλόγου μας είναι ο κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, ένας από τους παλαιότερους και πλέον αναγνωρίσιμους δασκάλους των μαχητικών αθλημάτων ( πολεμικών τεχνών ) στην Ελλάδα.
Ο κ. Χρήστος Μπουλούμπασης αυτή την στιγμή έχει 8ο Dan στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε ( WKF ), ενώ διετέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας μας για πάρα πολλά χρόνια.
Ο Σύλλογος μας πρωταγωνιστεί εδώ και δεκαετίες στον χώρο του καράτε, βγάζοντας απ’ τα φυτώρια του πάμπολλους πρωταθλητές και καταξιωμένους αθλητές στον χώρο του παγκόσμιου καράτε.
Δυο από αυτούς είναι η Βιβιάννα Μπουλούμπαση, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην ( WKF ) και Πρωταθλήτρια Ελλάδος από το 1994 – 2007 και ο Δημήτρης Ραχούτης, Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής ( WKF ) και Πρωταθλητής Ελλάδος από το 1995 – 2008.
rax mousamas155x60a
rax mousamas155x60b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι δύο αυτοί ξεχωριστοί αθλητές θα είναι εκεί καθημερινά για όσους ( μικρούς – μεγάλους ) θέλουν να μάθουν τα μυστικά του Καράτε από τους δύο αυτούς σπεσιαλίστες του είδους.