29/04/2024

Α.Σ Μαχητικών τεχνών «Δίαλλος»: Ο απολογισμός στους αγώνες του Λουτρακίου

Εξαιρετική συγκομιδή για τον Α.Σ Μαχητικών τεχνών «Δίαλλος» στους αγώνες Καράτε του Λουτρακίου «Αll Styles Cup», καθώς  σε σύνολο 12 αθλητών κατέκτησε 17 χρυσά, έξι ασημένια, 12 χάλκινα και δύο κύπελλα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Άλλο ένα κύπελλο όπου συμμετείχε ο σύλλογος μας έφτασε στο τέλος του, πρόκειται για το Αll Styles Cup που έγινε στο Λουτράκι με συμμετοχή 40 Συλλόγων.

Ο Α.Σ. Δίαλλος συμμετείχε με 12 Αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 26 μετάλλια εκ των οποίων: 11 Χρυσά, 4 Ασημένια, 11 Χάλκινα καθώς και 2 κύπελλα στα ομαδικά Kumite ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους Αθλητές μας που συμμετείχαν, για το ήθος και την μαχητικότητα τους, όπως επίσης και τους γονείς των αθλητών για την δυναμική παρουσία και στήριξη που είχαν σε όλα τα μέλη της αποστολής καθώς και σε όλους τους αθλητές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε δύο προπονητές τον Σιγάλα Κώστα και τον Κ.Νικολούδη για μια κοινή επιτυχία που είχαμε σε ένα ομαδικό Kumite με τις Αθλήτριες Σγουροπούλου Αναστασία απο τον Α.Σ. Θησέα και την Ναταλίας Νεστούρη απο τον Σύλλογο Αιχμή Ιλίου αντίστοιχα.

Το συγκεκριμένο Κύπελο ήταν το τελευταίο που συμμετείχε ο σύλλογος μας εντός των συνόρων για την αθλητική σεζόν 2017-2018.

Η αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου μας θα κλήσεις με το Karate1 Youth League – Croatia 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο UMAG της Κροατίας 6-8/7/2018.

Εκεί ο σύλλογος μας θα συμμετέχει με τέσσερις Αθλητές, την Κρόσι Εριέλντα την Βαλαντάση – Κανέλλου Σταματία, τον Παναγόπουλο Βολάνη Γεώργιο και τον Μαστοράκη Φίλιππο. Την αποστολή θα συνοδέψει ο προπονητής του συλλόγου μας Τριαντάφυλλος Βασίλης.
Τους ευχόμαστε για ακόμα μια φορά τα καλύτερα».