28/04/2024

Α.Σ Καράτε «Ο δρόμος της Ειρήνης»: Καλή εμφάνιση του Γιαννάκου στο εξωτερικό

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ Καράτε «Ο δρόμος της Ειρήνης» σχετικά με την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου.


Αναλυτικά: «Εξαιρετική εμφάνιση του αθλητή Γιαννάκου Θεοχάρη του Karate Club Amarousiou στο Karate 1 Youth League – Caorle – Venice 2018.

Την 5η Θέση κατέλαβε ο αθλητής Γιαννάκος Θεοχάρης του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου » Ο Δρόμος της Ειρήνης » στην κατηγορία των Νέων Ανδρών στα – 76 kg μεταξύ 108 αθλητών.

Συνολικά έπαιξε εφτά αγώνες εκ των οποίων κέρδισε τους πέντε. Στον τρίτο γύρο μάλιστα κέρδισε τον περσινό δευτεραθλητή Ευρώπης Γάλλο αθλητή Vabre Imad – Dine αποδεικνύοντας την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση. Στον τελικό του pull του ηττήθηκε από τον Ουκρανό πρωταθλητή Andrii Zaplitnyi όπου και κατέκτησε την κατηγορία τραβώντας τον έτσι στα repachaze. Εκεί κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες όμως ηττήθηκε τελικά στον τρίτο από τον Ρώσο πρωταθλητή Chepurnov Daniil με σκορ 0 – 2. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή με ένα λάκτισμα στο κεφάλι παίρνοντας μάλιστα με το μέρος του και τις τέσσερις σημαίες όμως ο κεντρικός διαιτητής γύρισε την απόφαση των υπολοίπων διαιτητών σε φάουλ χάνοντας έτσι το μετάλλιο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης τόσο ο Παληαρούτας Σταύρος στην κατηγορία των Εφήβων στα – 63 kg χάνοντας στον τέταρτο γύρο ( τελικό pull ) όπως και ο Σίμωσης Ιωάννης στην κατηγορία των Εφήβων στα – 57 kg όπου και ηττήθηκε στον τρίτο γύρο ( ημιτελικό pull ). 

Τέλος ο Κοτζαναστάσης Πέτρος δεν κατάφερε να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής του λόγω της μεγάλης του απουσίας από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εξαιτίας του τραυματισμού του το τελευταίο εξάμηνο και έτσι ηττήθηκε στον πρώτο γύρο της κατηγορίας του.«