06/05/2024

Α.Σ Καράτε Οδυσσέας: Καλή παρουσία στην Premier League

Καλή παρουσία για τον σύλλογο

Συνεπής με τις επιτυχίες ο σύλλογος είχε καλή παρουσία στην πρόσφατη Premier League. Aναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Καράτε Οδυσσέας:

«Επέστρεψαν οι αθλητές μας από το Premier League που διεξήχθη στο Cairo με συμμετοχή των 32 καλύτερων αθλητών απ΄όλο τον κόσμο.
Η Τζωρτζίνα Ξένου με απίστευτης κλάσεως εμφανίσεις στο απαιτητικό αγώνισμα των Κάτα κέρδισε διαδοχικά την Lo Sum Man από το Hong Kong, με 39.10 έναντι 38 της αντιπάλου της και την Ευρωπαϊκή μετλλιούχα Alexandra Feracci με 39.90 (έναντι 38.70) Ισοβάθμησε με την Ιαπωνέζα Ohuchi Mirisa νούμερο 6 στον κόσμο με 39.80. Δυστυχώς λόγω υψηλότερης θέσης στο ranking πέρασε τους ομίλους η Ιαπωνέζα κι έτσι η Τζωρτζίνα δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στους προημιτελικούς της κατηγορίας της.

Ο αθλητής μας Γιώργος Μπαλιώτης στα μόλις 19 του χρόνια αποδεικνύει διαρκώς πως είναι άξιος διάδοχος του πρωταθλητή της κατηγορίας και πρωταθλητή Ευρώπης Διονύση Ξένου. Ο Γιώργος έφτασε στον τελικό ρεπασάζ της κατηγορίας του με εκπληκτικές εμφανίσεις. Στο ματς για το Χάλκινο αγωνίστηκε έναντι του έμπειρου Ιορδανού Graith Afeef νούμερο 7 στον κόσμο και δεν κατάφερε να υπερισχύσει φτάνοντας όμως στην πολύ ικανοποιητική, για την σπουδαιότητα του πρωταθλήματος 5η θέση.

Ο πρωταθλητής κόσμου Στέφανος Ξένος, κατέκτησε άλλο ένα Χάλκινο μετάλλιο, με πολύ δυνατούς αγώνες. Το σημαντικό είναι πως σε κάθε το σχεδόν εμφάνιση ο πρωταθλητής μας διατηρείται στα μετάλλια.
Πολλά συγχαρητήρια και στην αθλήτριά μας Κωνσταντίνα Πέππα για την προσπάθειά της καθώς και τους υπόλοιπους αθλητές της εθνικής μας ομάδας που μόνο και μόνο που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε “Premier League” και κατά συνέπεια να κατατάσσονται στους καλύτερους τους κόσμου, αποτελεί τεράστιο άθλο.

Συγχαρητήρια στην Μαρία Στόλη για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου. Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι ο Διονύσης Ξένος ο οποίος ήταν coach των αθλητών μας, συμμετείχε ως προπονητής πρώτη φορά σε Premier League πετυχαίνοντας στο coach exam με βαθμό Άριστα – ο μοναδικός προπονητής απ’ όσους συμμετείχαν στις εξετάσεις που πέτυχε το απόλυτο αυτό αποτέλεσμα. Ο Διονύσης κοούτσαρε επίσης κατόπιν αίτημάς τους 2 Γιαπωνέζες αθλήτριες και 3 Κύπριους αθλητές με μεγάλη επιτυχία. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη νέα του καριέρα χωρίς να πάψουμε να ελπίζουμε ότι σύντομα θα τον ξαναδούμε και στο «αγωνιστικό» τατάμι».