06/05/2024

Αξιόλογη εμφάνιση των καρατέκα από τον Βόλο

Δελτίο Τύπου ΑΚΑΔΗΜΙΑ KYOKUSHINKAI KARATE ΒΟΛΟΥ

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ KYOKUSHINKAI karate -ΒΟΛΟΥ και ο Σύλλογος ΦΙΛΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ θριάμβευσαν και έκαναν μια αξιόλογη εμφάνιση εκπροσωπώντας επάξια την Μαγνησία στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ Ανδρών-Γυναικών της ΕΛΟΚ που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα άνω Λιόσια στην ΑΘήνα την Κυριακή 9 Μαρτίου.Διαχρονική αξία και ταλέντα που για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι έχουν πείσμα ,πάθος , υπομονή και επιμονή.

Η Βάσω Καραπλιάγγου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -61 κιλά Γυναικών πάρα τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ( δασκάλα σε Δημοτικό των Αθηνών ) ενώ ο Γιάννης Κρίσιλας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών-60 κιλά (τελειόφοιτος ΤΕΕΦΑ) κατάφεραν να διακριθούν και πάλι και να διεκδικήσουν μία θέση στην εθνική μας Ομάδα. Η Καραπλιάγγου Βάσω και Κρίσιλας Ιωάννης είναι δυο Πρωταθλητές που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στο Άθλημα και να προβάλουν το Μαγνησιώτικο ΚΑΡΑΤΕ .

Αισθητή η απουσία της Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου ,η οποία τα τελευταία 15 χρόνια χρόνια κρατούσε το τίτλο της πρωταθλήτρια στα -50 κιλά Γυναικών,για φέτος όμως δεν αγωνίστηκε. Παρών στους αγώνες και ο Α αντιπρόεδρος της Ελοκ Γιώργος Κοσμίδης ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην κεντρική επιτροπή των αγώνων.