07/05/2024

Αναχωρεί για το Ευρωπαϊκό ο Α.Σ Οδυσσέας

Αναχωρούν τα ξημερώματα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λισαβόνας τα μέλη του Α.Σ Οδυσσέας

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Κοσμά Νίκο (U21 -78kg) , Ξένο Διονύση (U21 -68kg) , Παπαδοπετράκη Μάρκο (Κάτα Νέων Ανδρών) , Τζωρτζίνα Ξένου (Κάτα Νέων Γυναικών κ Ομαδικό Κάτα) , Ρουχωτά Αντωνία (Κάτα Νεανίδων κ Ομαδικό Κάτα) και Θεοδωρακοπούλου Αφροδίτη ( Ομαδικό Κάτα).

Διαβάστε την ανακοίνωση της προπονήτριας του συλλόγου Μαρίζας Σουμπασάκη:

Αναχωρούμε νωρίς τα ξημερώματα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες αθλητές, εκτός του ότι πληρώνουν μέχρι και το τελευταίο Ευρώ από την τσέπη τους για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας, θα αγωνιστούν με όχι τόσο ευνοϊκές συνθήκες αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται ήδη στην Λiσσαβόνα ενώ εμείς έχουμε ώρα συνάντησης 4.30 το πρωί στο αεροδρόμιο και φτάνουμε αργά το μεσημέρι μιας και θα πάμε μέσω Ζυρίχης!!! 

Μένουν ελάχιστες ώρες για να εγκλιματιστούν, να τακτοποιηθούν και να ξεκουραστούν πριν την μεγάλη στιγμή που θα κρίνει το αθλητικό τους μέλλον και όχι μόνο μιας και με μία πανευρωπαϊκή διάκριση γίνονται δικαιούχοι του προνομίου «Ανευ». 

Δεν χάνουμε όμως την αισιοδοξία μας… Γνωρίζοντας το πείσμα και την δύναμη της ελληνικής ψυχής είμαστε σίγουροι πως όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανεβάσουν την ελληνική σημαία ψηλά! Ας ευχηθούμε να ακούσουμε τον ελληνικό ύμνο και σ’ αυτό το πρωτάθλημα!!! 

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά της εθνικής μας ομάδας και στους δικούς μας αθλητές του Οδυσσέα: Διονύσης Ξένος,Τζωρτζίνα Ξένου,Αντωνία Ρουχωτά,Αφροδίτη Θεοδωροπούλου,Νίκος Κοσμάς,Μάρκος Παπαδοπετράκης! Oι θετικές σας σκέψεις και οι ευχές σας όπως πάντα θα είναι σύμμαχος και συμπαραστάτης μας και θα μας δίνουν δύναμη και κουράγιο!!!