19/04/2024

Έβδομη θέση για τον Σίμωση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Καράτε

Eπιτυχία με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας για τον νεαρό Καρατέκα

Εξαιρετική εμφάνιση για τον αθλητή Σίμωση Ιωάννη του Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Αμαρουσίου «Ο Δρόμος της Ειρήνης» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων Ανδρών & U21 του 2020 που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη. Aναλυτικά:

«Ο αθλητής του Karate Club Amarousiou αγωνίστηκε με πάθος και κατάφερε να μπει στην τελική οχτάδα της κατηγορίας των Νέων Ανδρών στα – 68kg αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τον μέλλον.

Στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε τον Άγγλο πρωταθλητή Jaffari Pajhan όπου και επικράτησε με σκορ 2 – 0 παίζοντας έξυπνα και έχοντας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα πολύ καλή τακτική. Στον δεύτερο γύρο επικράτησε στην απόφαση του Σλοβάκου πρωταθλητή Masaryk Samuel κερδίζοντας τις εντυπώσεις των διαιτητών αφού πίεζε διαρκώς τον αντίπαλό του.

Στον επόμενο γύρο και πιο συγκεκριμένα στα ημιτελικά του pool του αντιμετώπισε τον Ιταλό πρωταθλητή De Vivo Daniele. Το ματς κρίθηκε πάλι στην απόφαση αλλά  αυτή την φορά όχι υπέρ του Έλληνα αθλητή.

Ο Ιταλός στην συνέχεια επικράτησε και στον τελικό του pool και πέρασε στον τελικό της κατηγορίας τραβώντας έτσι τον Σίμωση στην διαδικασία των ρεπασάζ. Μία λάθος επίθεση όμως στον πρώτο γύρο των ρεπασάζ και με αντίπαλο τον Ρώσο πρωταθλητή Peskov Daniil του στέρησε την νίκη και την συμμετοχή του στον τελικό του ρεπασάζ καθώς επίσης και την διεκδίκηση της τρίτης θέσης».