29/06/2022

Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε: Χαιρετίζει την οικονομική βοήθεια της κυβέρνησης στα σωματεία

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ευχαριστεί την κυβέρνηση

Μετά την ελληνική ομοσπονδία πάλης και η ελληνική ομοσπονδία καράτε ευχαρίστησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομική βοήθεια στα σωματεία, τονίζοντας μάλιστα πως αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά! Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πολύ σημαντική βοήθεια αποτελεί για τα σωματεία του καράτε αλλά και του συνόλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού γενικότερα, η καταβολή προκαταβολής, για πρώτη φορά στα χρονικά, από τη φορολογία του στοιχήματος, με την υλοποίηση ένος χρόνιου αιτήματος του αθλητικού κόσμου της χώρας. 
 
Πρόσφατα πιστώθηκε το αναλογούν ποσό στα 184 σωματεία της ΕΛΟΚ που έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση και είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο του Υφυπουργείου Αθλητισμού. 
 
Η ΕΛΟΚ χαιρετίζει και ευχαριστεί για τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, την Κυβέρνηση και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έμπρακτα αποδεικνύει τη στήριξη του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού. 
Χάρις στη στήριξη αυτή, γίνεται ακόμα πιο εφικτός ο στόχος για να πάμε όλοι μαζί πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά τον αθλητισμό μας».