29/04/2024

Πέμπτη θέση για την Τελτσίδου στο Γκραν Σλαμ της Μογγολίας

Η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο, υπό την καθοδήγηση του εθνικού προπονητή Νίκου Ηλιάδη, κατετάγη 5η στο Ulaanbaatar Grand Slam 2023

Η παρουσία της στο Γκραν Σλαμ της Μογγολίας μπορεί να μη συνοδεύτηκε από μετάλλιο, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στην Αστάνα, ωστόσο η Ελισάβετ Τελτσίδου για 8η φορά από τον Οκτώβριο του 2022, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας θέση στην πρώτη πεντάδα των -70 κιλών.

Η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο, υπό την καθοδήγηση του εθνικού προπονητή Νίκου Ηλιάδη, κατετάγη 5η στο Ulaanbaatar Grand Slam 2023, θέση που αντιστοιχεί σε 360 βαθμούς στην Παγκόσμια κατάταξη κι από την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα… στρογγυλοκαθίσει στην 5η θέση, από την 9η που βρισκόταν το περασμένο Σάββατο όταν και κατέκτησε το χρυσό στο Καζακστάν.

Η Τελτσίδου, η οποία θα συμμετέχει και την ελληνική ομάδα στο μικτό των Ευρωπαϊκών Αγώνων της Πολωνίας (1η Ιουλίου), στον γύρο των 16 νίκησε την Ισραηλινή Κόγκαν, όμως έπεσε στα ρεπεσάζ μετά την ήττα από την Γιαπωνέζα Τανάκα. Επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Γερμανίδα Μπουτκερέιτ, όμως έμεινε στην 5η θέση μετά την ήττα από την Ισραηλινή Γκοσέν.

Δελτίο Τύπου Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο