05/05/2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά «SPARTIATES CUP»

Ανακοίνωση SPARTIATES

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο “SPARTIATES CUP”, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος “Σπαρτιάτες” σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τον Δήμο Γλυφάδας και τον Δήμο Καλλιθέας, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας «Οδυσσέας Παπαδόπουλος» και συνολικά συμμετείχαν 31 σωματεία από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Γεωργία και την Αρμενία με περισσότερους από 300 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών. Το τουρνουά παρακολούθησαν 600 θεατές περίπου.

Παρότι ο σύλλογος έχει μικρή χρονική διάρκεια λειτουργίας, οι αθλητές του Α.Σ. Σπαρτιάτες κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια: 1 ασημένιο και 3 χάλκινα.

Και κατάφεραν να δείξουν την άψογη τεχνική κατάρτιση και την σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται μαζί με την προπονήτριά τους την κα Σοφία Ζουρνατζίδου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος “Σπαρτιάτες” ευχαριστεί την “ROSENERGOATOM”, τον Αθλητικό Σύνδεσμο “ΣΠΑΡΤΑΚ” και το Πολιτιστικό Κέντρο “Ρώσικο Σπίτι” για το δικαίωμα συμμετοχής (για τους νικητές σε 6 κατηγορίες) στο ΧΧΙΙ Διεθνές Τουρνουά Τζούντο στην Αγ. Πετρούπολη τον Δεκέμβρη 2014.

Επίσης, ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξή τους τον Δήμο Γλυφάδας, τον Δήμο Καλλιθέας, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, και την εταιρία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων “Sigue”. Καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην ενίσχυση της προσπάθειας του Συλλόγου για την πραγματοποίηση του Τουρνουά.