18/05/2024

Έκλεψε την παράσταση ο Ηλίας Ηλιάδης στην Γαλλία

Μικρά παιδιά, νέους αθλητές, προπονητές, αλλά και όλους όσους θέλησαν να μοιραστούν μια τεράστια εμπειρία είχε την ευκαιρία να διδάξει o Ηλίας Ηλιάδης στο σεμινάριο που διοργάνωσε η Adidas.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής προσκλήθηκε στη διοργάνωση της Γαλλίας και μετέδωσε γνώσεις, τεχνική και μυστικά του τζούντο σε φίλους του αθλήματος που… κρεμάστηκαν απ΄τα χείλη του. Ο Mr Ippon του παγκοσμίου τζούντο καθήλωσε για τέσσερις ημέρες τους εκατοντάδες συμμετέχοντες και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμβληματική εμφάνισή του. Μάλιστα υπήρξαν εκτενείς αναφορές στα media που τον αναζήτησαν για να μιλήσουν μαζί του. Ενδεικτικά σε ρεπορτάζ του γαλλικού «alljudo» ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στον Ελληνα Ολυμπιονίκη χαρακτηρίζοντάς τον «χαρισματικό».

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι πρόκειται για έναν εκπληκτικό, χαμογελαστό πρωταθλητή μεγάλων αξιώσεων. Ο Ηλίας Ηλιάδης από την πλευρά του είπε: «Είναι σημαντικό για εμένα να μοιράζομαι με άλλους, εμπειρίες προπόνησης και τεχνικής. Μου δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά να διδάξω σε σεμινάριο εδώ στη Γαλλία και ξέρω ότι το άθλημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του παγκοσμίου τζούντο.Ένιωσα μεγάλη χαρά που προπόνησα μελλοντικούς πρωταθλητές και έμαθα και εγώ πράγματα απ΄αυτήν την διαδικασία».

πηγή: http://hjf.gr/

.

Διαβάστε ακόμη: 

.

O Kharitonov έβγαλε ΝΟΚΑΟΥΤ τον Anderson Silva (BINTEO)

Όταν ο Bisping ισοπέδωσε τον Cung Le (ΑΓΩΝΑΣ)

2003: Όταν οι τελικοί του Κ-1 δεν ήταν… κωμωδίες!