25/04/2024

Οι… κατάσκοποι της αρχαιότητας, ονόματι Ninja! (VIDEO)

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ακόμα και στις μέρες μας η τέχνη του Ninjitsu παραμένει σχεδόν… κρυφή. Κανείς δεν ξέρει τίποτα γι’αυτούς τους ανθρώπους, ενώ σύμφωνα με πορίσματα της κινέζικης και ιαπωνικής αστυνομίας υπάρχει ακόμη ένα παρακλάδι της Yakuza που δουλεύει με τους Ninja, οι οποίοι σχεδόν πάντα φέρουν εις πέρας τις εξαιρετικά δύσκολες αποστολές τους.

Η συγκεκριμένη πολεμική τέχνη ξεκίνησε κρυφά στην Ιαπωνία από μία τάξη ανθρώπων χαμηλού επιπέδου και αποτέλεσε… απάντηση στους Σαμουράι που βρίσκοντας υπό την αιγίδα του αυτοκράτορα.

Ουσιαστικά, οι… σκοτεινοί αυτοί άνθρωποι… ξεφύτρωσαν από το πουθενά για να κάνουν δουλειές του υποκόσμου. Εκτός από τα σπαθί που ήταν το βασικό τους όπλο, κατόρθωναν να φέρουν πάνω τους πολλά χρήσιμα αντικείμενα και όπλα, ώστε να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους καλύτερα.

Όντες πληρωμένοι δολοφόνοι, κυριολεκτικά, οι Ninja είχαν αναπτύξει έντονα τη δράση της και γι’ αυτό ακόμη και σήμερα δύσκολα κανείς μπορεί να γίνει άσος στη συγκεκριμένη τέχνη.

Σε περίπτωση που κάποιος επιλέξει να ασχοληθεί με το Ninjitsu πρέπει να είναι ταχύς, ελαστικός, αθόρυβος και… τεχνίτης. Φυσικά, απαιτείται και μοναδική οξυδέρκεια. Οξυδέρκεια σε τέτοιο βαθμό που θα είναι ικανή να φέρει τη λύση εντός των δύσκολων καταστάσεων.