30/04/2024

Ηλίας Παυλάκης: Ο θριαμβευτής της Πορτογαλίας στο Fightsports.gr!

Oι επιτυχίες πλέον στον Ελληνικό αθλητισμό είναι μετρημένες, όμως το κλίμα της Πορτογαλίας φαίνεται πως εμπνέει συνήθως τους Έλληνες. Μία η κατάκτηση του Euro το 2004 και τώρα τα δύο χρυσά μετάλλια του Ηλία Παυλάκη στο Πανευρωπαϊκό του Brazilian Ju Jitsu. Δείτε τι δήλωσε ο θριαμβευτής της Πορτογαλίας, μετά την τεράστια επιτυχία.

«Νομίζω πήγαμε αρκετά καλά και επειδή πέρυσι στην κατηγορία μου είχα έρθει τρίτος και στην open δεύτερος, φέτος πετύχαμε το απόλυτο! Όλο αυτό ήρθε μέσα από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα Gracie Barra Greece, καθώς και με τους προπονητές μου Χρήστο Μαρκέζ, Άρη Χατζηιακόβου Βασίλη Κωστακόπουλο και Γιάννη Μπλούτη. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μου στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως αυτό δεν μας εφησυχάζει, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης κι αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία του Brazillian Jiu Jitsu.
Επόμενος στόχος είναι είναι το παγκόσμιο στο Άμπου Ντάμπι όπου πήραμε απευθείας την πρόκριση, είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος σε ένα παγκόσμιο. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και όπως λέω πάντα ταπεινά και δυνατά».