30/04/2024

Ζαφειρία Παναγιωταράκου: Πρωτιά στο AJP της Σερβίας

H Eλληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει την ανοδική της πορεία

Άλλη μία σημαντική διάκριση για την Jiu Jitsu Fighter Ζαφειρία Παναγιωταράκου στο AJP της Σερβίας. Η αθλήτρια του Grapplingθ School Θεσσαλονίκης αγωνίστηκε στην κατηγορία Women’s GI / Brown / Black / Professional / στα 62 κιλά. 

Η Παναγιωταράκου ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή της στο National jiu-jitsu championship, με δύο νίκες  κόντρα σε αθλήτριες από Σερβία και Βουλγαρία. Η Ελληνίδα πρωταθλητρια δήλωσε μετά τους αγώνες:

«Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και μάλιστα η αθλήτρια από τη Βουλγαρία κέρδισε πρόσφατα τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο επαγγελματικό πρωτάθλημα της AJP στο Άμπου Ντάμπι. Έπειτα συμμετείχα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της πάλης όπου κατέκτησα την πρώτη θέση εξασφαλίζοντας την πρόκρισή μου στην Εθνική Ελλάδος.

Με την ομαδα μου, Grappling School Θεσσαλονίκης , και τον προπονητή μου, Βασίλη Καπηρέλη, καταφέραμε να φτάσουμε σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και τώρα προετοιμαζομαστε για τους δύο επόμενους στόχους μου:το grand slam της AJP στη Ρώμη στις 14 Απριλίου και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της πάλης στο Αζερμπαϊτζάν τέλη Μαΐου».