13/04/2026

Ebanie Bridges: “Με έσωσε το OnlyFans αλλιώς θα δούλευα στα McDonald’s”

H Ebanie βγάζει το ψωμί της στο Only Fans

Ως έσχατη λύση βλέπει την εργασία ως υπάλληλος στα McDonald’s η Ebanie Bridges που όταν δεν πυγμαχεί κάπως πρέπει να βγάζει το…ψωμί της. Η πρωταθλήτρια έχει μείνει εκτός λόγω τραυματισμού από το 2022 και έτσι τα οικονομικά της, δεν ήταν και στα…καλύτερα.

Ωστόσο η Βρετανίδα βρήκε την λύση μέσω του OnlyFans που στρέφεται όλο και περισσότερος κόσμος για εύκολα χρήματα.

“Δεν είχα έσοδα από το 2022. Πρέπει να ευχαριστήσω το OnlyFans αλλιώς θα δούλευα στα McDonald’s. Το OnlyFans μου δίνει την ευκαιρία να μπορώ να προπονούμαι όλη μέρα και να μην χρειαστεί να κάνω δεύτερη δουλειά.

Με βοηθάει να χτίσω το μέλλον μου. Δεν χρειάζομαι ούτε την πυγμαχία για να βγάλω λεφτά. Θέλω όμως να γίνω παγκόσμια πρωταθλήτρια και θα πρέπει καθημερινά να θυσιάζομαι”, δηλώνει η εντυπωσιακή Bridges.