19/05/2024

Mε oμάδα κρούσης ο ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας

 Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας ́Β’ κατηγορίας των Ανδρών λαμβάνει χώρα από την Πέμπτη 4 Μαΐου έως την Κυριακή 7 του μήνα στην Άρτα και τη Φιλιππιάδα! Αναλυτικά το δελτίο του PAOK Boxing Club.


Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη διοργάνωση με 4 αθλητές. Πρόκειται για τους Καϊάφα Άγγελο (56kg), Καραγκούνη Χρήστο (64kg), Ατματζίδη Ιορδάνη (69kg) και Χατζηγιαννάκη Νίκο (69kg).

Η προετοιμασία των αθλητών κύλισε ομαλά, με την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Γιώργου Ελευθεριάδη και οι πυγμάχοι του δικεφάλου είναι έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη και τη διάκριση μόλις ακουστεί το καμπανάκι.

Για κάποιους αυτή η διοργάνωση αποτελεί το βάπτισμα του πυρός, ενώ κάποιοι άλλοι είναι περισσότερο έμπειροι, πάντως όλοι είναι πανέτοιμοι να καταθέσουν την ψυχή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναφέρουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στη ́Β κατηγορία έχουν οι πυγμάχοι με λιγότερους από 35 επίσημους αγώνες στην καριέρα τους (ηλικίας 19 έως 40 ετών) καθώς και όσοι κατάφεραν να λάβουν πρόκριση από τον γύρο των προκριματικών που διεξήχθη τον προηγούμενο μήνα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία εξασφάλισε την πρόκριση ο Ατματζίδης Ιορδάνης.

Μεγάλος απών από τη συγκεκριμένη διοργάνωση ο τραυματίας Βαγγέλης Μουρατίδης. Ο θεσσαλονικιός πυγμάχος βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας και σύμφωνα με το ιατρικό team θα έχει επανέλθει στο 100% μέχρι το τέλος του μήνα.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (@PaokBoxingClub).