30/04/2024

Ψάχνοντας τον επόμενο αντίπαλο του Creed

Οι Αμερικάνοι έχουν ξεμείνει από ιδέες και φαίνεται πως το σενάριο πρέπει να…σπρώξει το Fightsports.gr.


H τελευταία ταινία Creed δούλεψε άψογα και ο λόγος ήταν πως ο αντίπαλος του Adonis ήταν λίγο απ’ όλα. Λίγο ηθοποιός, λίγο πυγμάχος και ο ρόλος αποδόθηκε ιδανικά.

Ο…σκέτος πυγμάχος ή ο σκέτος ηθοποιός δεν πρόκειται να δουλέψουν γι’αυτό και απορρίπτουμε την περίπτωση του Deontay Wilder ως νέου Clubber Lang που παίζει τελευταία σαν δυνατό σενάριο. Δείτε ποιους προτείνουμε εμείς και γιατί.

Conor McGregor


Ο κορυφαίος «κακός» που θα μπορούσε να βρεθεί… Άσος στο acting, πραγματικός αθλητής με δυνατότητες πυγμάχου και όσο για το hype που θα χτίσει μπορεί να αφήσει ακόμα και τον πρωταγωνιστή σε ρόλο κομπάρσου.

Ο McGregor το…έχει καθώς τον έχουμε δει σε διαφημιστικά να είναι εξαιρετικός σε ότι ρόλο και αν αναλάβει. Αν τώρα ένας κακόφημος Ιρλανδός σκάσει μύτη και προκαλέσει τον γλυκανάλατο Adonis, δεν θα έχει ενδιαφέρον;

Jake Gyllenhaal


Πως μας ήρθε; Στο Southpaw ήταν εξαιρετικός και το μπέρδεμα των ιστοριών είναι κάτι της μόδας στην Αμερική. Βλέπουμε σούπερ ήρωες να παίζουν στην ίδια ταινία, κάτι που κάποτε δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε.

Όπως λέμε… σούπερμαν εναντίον Mπάτμαν. O Creed είναι καλύτερος πυγμαχικά αλλά ο Gyllenhaal είναι ηθοποιάρα. Όσο για το στόρι, ο κατατρεγμένος Billy Hope παίζει το τελευταίο του χαρτί απέναντι στον άνετο και πλούσιο Creed. Θα γίνει η έκπληξη;

Tom Hardy


Τον έχεις δει ως MMAer, κληρονόμο, Εβραίο μαφιόζο μέχρι και Venom. Πίστεψε μας μπορεί να κάνει τον πυγμάχο. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός, μάγκας στους ρόλους του και ιδανικός «κακός» αν το θελήσει.

Επίσης γουστάρει τις πολεμικές τέχνες σαν τρελός. Θα έμπαινε σε κάτι τέτοιο ευχαρίστως. Το στόρι έχει ως εξής. Ο Hardy είναι ένας κακόφημος και ύπουλος πυγμάχος που έχει εμπλοκή στον θάνατο της φίλης του Creed. Μέχρι που θα φτάσει o Αdonis για να εκδικηθεί;

Yuri Boyka

Έχει κάνει τον «μη Αμερικανό» με επιτυχία στο Undisputed. Mια και ο γιος του Drago δεν έβγαλε άκρη με τον Creed, ίσως προκύψει άλλος ένας γιος της «παιχνιδιάρας» μαμάς του Drago, της Ludmilla. Αυτός θα είναι ο Scott Adkins που θα προσπαθήσει να κάνει ότι δεν έκανε ο Victor Drago.