18/05/2024

Χρόνια πολλά κύριε Mayweather!

Οι περισσότεροι συνομήλικοι του ανά τον κόσμο είναι κλεισμένοι μέσα σε κάποιο γραφείο, χωρίς κατά το 90% να κάνουν τη δουλειά που πραγματικά αγαπούν. Επίσης, οι μισοί εξ αυτών είναι παντρεμένοι και ο έρωτας ήδη έχει λήξει, ενώ άλλοι δυσκολεύονται να παντρευτούν αφού τα έξοδα είναι πολλά.

Ο συγκεκριμένος κύριος που σήμερα «κλείνει» τα 37 του χρόνια δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Και φυσικά αναφερόμαστε στον καλύτερο πυγμάχο της εποχής μας, στον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στον πλανήτη, στον μποξέρ που σ’ένα και μόνο παιχνίδι παίρνει τρεις φορές τον ετήσιο μισθό του πιο ακριβού ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Χρόνια πολλά Floyd Mayweather! O παγκόσμιος πρωταθλητής και αήττητος στην επαγγελματική του καριέρα (45-0) θα γιορτάσει σήμερα τα γενέθλια του ξέφρενα, όπως συνηθίζει να κάνει όλα τα χρόνια της εκτόξευσής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο Floyd δεν έσβησε 36 κεριά, αλλά ένα κερί από τις 36 τούρτες που απόλαυσαν οι καλεσμένοι του, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός με τα δώρα που επέλεξε να κάνει στον εαυτό του.

Στα social media οι ευχές που δέχεται από τους απλούς φανς είναι πραγματικά χιλιάδες και οι περισσότεροι εξ αυτών του ζητούν σαν δώρο ή να τους προσλάβει στη «MONEY TEAM» ή να παίξει επιτέλους με τον Manny Pacquiao.