15/05/2024

Χαρτιά για τη σύνταξη φτιάχνει και ο Andre Ward

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης Andre Ward έχει μπει σε πλώρη συνταξιοδότησης αφού σε κάθε του συνέντευξη πλέον δείχνει ότι το μποξ του περνάει τουλάχιστον αδιάφορο. Νωρίτερα και ο Miguel Cotto ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.


Ο αδιαμφισβήτητος light heavyweight παγκόσμιος πρωταθλητής Andre Ward μπορεί κατά την κοινή γνώμη να’χει ορθάνοιχτους λογαριασμούς με τον Sergey Kovalev, παρ’όλα αυτά νούμερο ένα στόχος του είναι να αποσυρθεί και όχι να δώσει άλλους αγώνες. Ο Ward στις τελευταίες του συνεντεύξεις το τονίζει συνεχώς περί απόσυρσης.

Σύμφωνα με τον αήττητο Αμερικανό δεν υπάρχει πλέον λόγος να αγωνίζεται: «Πρέπει να πάρω το χρόνο μου αυτή την περίοδο και δεν υπάρχει λόγος να αγωνίζομαι. Έχω πετύχει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα μου και θέλω να ολοκληρώσω.» 

Σχετικά με το ενδεχόμενο να δώσει τη ρεβάνς στον Kovalev: «Θα το κάναμε μόνο και μόνο για να σωπάσει ο Sergey και η ομάδα του και να μπει μια στάμπα στην κόντρα μας, σε μία εχθρότητα ας πούμε. Θα ήταν πιο προσωπικό τελικά.»