10/05/2024

Χαρίλης Μαλιχούδης: Αγγίζοντας το 100% θα σας εκπλήξω!

Ο νεαρός Χαρίλης Μαλιχούδης από την Καβάλα… τρέχει ένα αξιοπρόσεκτο σερί και δείχνει να είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους πυγμάχους. Η νέα πρόκληση για τον Καβαλιώτη μποξέρ ακούει στο όνομα «GLADIATORS 8» και συγκεντρώνεται στο όνομα Παναγιώτης Μουντάκης. O Χαρίλης μίλησε αποκλειστικά στο fightsports.gr και υποσχέθηκε πλούσιο θέαμα τόσο στη διοργάνωση της Χαλκίδας όσο και στο μέλλον:

«Όταν αγγίξω το 100% των δυνατοτήτων μου πιστέψτε με θα εκπλαγείτε…» ήταν τα πρώτα λόγια του Μαλιχούδη όταν ρωτήθηκε για το τι μπορεί να μας προσφέρει ακόμη στο μέλλον.

Εν συνεχεία ρωτήσαμε τον Μαλιχούδη σχετικά με τον αντίπαλό του Παναγιώτη Μουντάκη. Ο Χαρίλης τόνισε ότι γνωρίζει τον πυγμάχο που θα αντιμετωπίσει, χαρακτηρίζοντάς τον έμπειρο και καλό πυγμάχο.

Πλέον στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων έχει γίνει μόδα οι αθλητές να αλλάζουν στυλ στις εκάστοτε αναμετρήσεις τους. Ο Χαρίλης άραγε σκέφτεται το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το μποξ για κάποια άλλη τέχνη: «Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την πυγμαχία και δεν σκέφτομαι να το γυρίσω αλλού. Θέλω αυτό που κάνω να φτάσω να το κάνω τέλεια και μετά ίσως και να άλλαζα. Μέχρι τότε συνεχίζουμε…»

Φέρνοντας ως παράδειγμα τον Στέλιο Παπαδόπουλο, αδερφικό φίλο του Χαρίλη Μαλιχούδη που έφυγε από την Καβάλα και μένει μόνιμα στην Αθήνα ζητήσαμε από τον Μαλιχούδη να μας πει πόσο δύσκολο είναι γι’αυτόν να ταξιδεύει για αγώνες από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη:

«Με τον Στέλιο δεν είμαστε απλοί φίλοι, είμαστε αδέρφια, καθώς μεγαλώσαμε μαζί. Είναι κουραστικό, ναι, να ταξιδεύεις άλλα η θέληση και το πάθος γι’αυτό που κάνω δεν με εμποδίζει με τίποτα».