29/04/2024

Φλοριάν Μάρκου: Από την φυλακή και το…τίποτα ήρθε η ώρα να αποδείξω ποιος είμαι

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προέβη ο Φλοριάν Μάρκου που έκανε μικρή διαδρομή στο παρελθόν και στις δυσκολίες που πέρασε, μέχρι σήμερα που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του.


Ο TNT τα πάει εξαιρετικά στην επαγγελματική του καριέρα, όντας αήττητος στο μποξ και αποκαλύπτει «βροχή» προτάσεων από Άγγλους promoter. Aναλυτικά όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

«Η ζωή μου είναι όπως οι ταινίες. Πολλοί από εσάς δεν ξέρετε τίποτα για μένα. Είμαι τυχερός ως εδώ που έχω φτάσει. Ο Θεός είναι μεγάλος. Από την φυλακή που δεν είχα τίποτα, δεν ήξερα τι θα συμβεί με την ζωή μου.

Μου είχαν πάει όλα ανάποδα, είχα πάρα πολλά προβλήματα, όπως όλοι οι Αλβανοί που ζουν στο εξωτερικό. Αυτά που ζω τώρα κάποτε θα μου φαινόντουσαν απίστευτα.

Χωρίς χαρτιά χωρίς δυνατότητα να μετακινηθώ στο εξωτερικό. Τώρα έχει έρθει μία σημαντική στιγμή για μένα, όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Έχω τους σωστούς ανθρώπους στο πλευρό μου και δεν έχω χρόνο για χάσιμο.

Έχω προσφορές από τους μεγαλύτερους διοργανωτές στην Αγγλία. Έχω κάνει χρόνιες προσπάθειες για να μου δοθούν αυτές οι ευκαιρίες. Ήρθε η ώρα να αποδείξω σε όλους τι αξίζω. Δεν θα αφήσω τίποτα στην τύχη. Η τύχη είναι με τους δυνατούς».