21/05/2024

Τρελές ατάκες από Freddie Roach για Marquez, Floyd και Cotto!

O κορυφαίος ίσως προπονητής πυγμαχίας αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, Freddie Roach, όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές είναι ιδιαίτερα καλός και στις δηλώσεις του στα media, ειδικά δε όταν αναφέρεται στον Mayweather! Τη δεδομένη στιγμή ο Roach δηλώνει πως έχει δύο ετοιμοπόλεμους πυγμάχους για να… κοιμίσουν τον Mayweather, αλλά ο δεύτερος αρνείται συνεχώς το παιχνίδι.

«Είμαι ο πιο άτυχος προπονητής στον κόσμο. Ο Cotto και ο Pacquiao βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και θα μπορούσαν να κάνουν τεράστια ζημιά στον Mayweather. Ο Floyd δεν δέχεται να παίξει με κανέναν τους οπότε εγώ φαίνομαι σαν ένας περίεργος γέρος που όλο μιλάει, αλλά δεν πράττει». 

Έπειτα ο Roach χαρακτήρισε τον Marquez τρελό για τον εξής λόγο: «Σίγουρα θα θέλαμε και 5ο παιχνίδι με τον JMM. Ο Μεξικανός βέβαια έχει τρελαθεί. Θέλει για το τυχερό του χτύπημα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Manny η διοργάνωση να τον πληρώσει 20.000.000 δολάρια. Έχει τρελαθεί μου φαίνεται γιατί δεν καταλαβαίνει ότι ο πραγματικός σταρ είναι και θα είναι ο Pacquiao».