19/05/2024

Τρελά σκηνικά μετά το Bradley Vs Pacquiao!

Αμέσως μετά το τέλος της σπουδαίας βραδιάς του αγώνα του Tim Bradley με τον Manny Pacquiao που έβγαλε νικητή τον δεύτερο, ακολούθησαν σκηνές σκληρού ροκ με δημοσιογράφους, πυγμάχους και promoters. Φυσικά, το θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο για το αν ο Manny θα προκαλέσει στα ίσα πλέον τον Mayweather για το mega – fight που περιμένει ολόκληρος ο πλανήτης.

Ο ίδιος ο πυγμάχος αφού δήλωσε ότι το κινητό του για τον Floyd θα είναι ανοιχτό 24 ώρες και θα περιμένει το τηλεφώνημά του, έπειτα πέταξε το μπαλάκι στον promoter του τονίζοντας ότι αυτός ο άνθρωπος που επιλέγει τους αγώνες. Από εκεί και έπειτα τα σκήπτρα παρέλαβε ο Bοb Arum και ήταν πραγματικά εκρηκτικός!

Ανάμεσα στα λόγια του ο Αrum αποκάλυψε ότι δουλεύει ένα νέο πλάνο στο μυαλό ώστε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Mayweather για να πει το μεγάλο «ναι», όμως ο έμπειρος μάνατζερ είπε στους εκπροσώπους του Τύπου πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης που δεν γίνεται ο αγώνας φέρουν αυτοί και μεγάλη μερίδα του κοινού.

«Κανείς σας δεν τολμάει να κάνει μποϊκοτάζ στον Mayweather! Τον ακολουθείτε παντού λες και σας προσφέρει κάτι σημαντικό. Ο αγώνας του με τον Maidana δεν έχει καμία απολύτως σημασία στον πυγμαχικό κόσμο. Ένα γερό μποϊκοτάζ θα είναι η αρχή για να έρθει και να παίξει με τον Manny με Floyd».