18/05/2024

Το camp του McGregor για Mayweather έχει ξεκινήσει

Ο διαχυτικός John Kavanagh, προπονητής του Conor McGregor θεωρεί δεδομένο ότι μέσα στο χρόνο ο μαχητής του θα χτυπηθεί με τον Mayweather και γι’αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους. 


Σύμφωνα με τον Ιρλανδό προπονητή αυτοί που έχουν αναλάβει να τρέξουν τα γραφειοκρατικά ζητήματα κάνουν ήδη με εξαιρετικό τρόπο τη δουλειά τους οπότε απελευθερώνουν τον Conor McGregor για να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την προπόνησή του. Ο Kavanagh λέει πως περιπλέκονται πάρα πολλά συμφέροντα στο συγκεκριμένο ματς, αλλά πιστεύει σίγουρα πως θα γίνει μέσα στο χρόνο η μάχη, γι’αυτό τόσο αυτός όσο και ο Conor ξεκίνησαν την προετοιμασία τους.

«Ας αφήσουμε τους κύριους με τα κοστούμια να κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς θα κάνουμε τη δικιά μας δηλαδή να προπονούμαστε.»

Ο αγώνας δεν έχει οριστικοποιηθεί και δεν υπάρχει ημερομηνία σίγουρα όμως ο κόουτς του Conor γνωρίζει κάτι παραπάνω από μας και γι’αυτό έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του πρωταθλητή του UFC:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί ο αγώνας αφορά αποκλειστικά την πυγμαχία και θα συγκεντρωθούμε πάνω σ’αυτό. Αντιμετωπίζουμε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του αθλήματος, αλλά η προπόνηση θα μας οδηγήσει στο στόχο μας.»

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Ο Tyson διαλύει στόχους, προπονητή και φυσικούς νόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Σειρηνάκης: Γιατί ανέλαβα πρόεδρος στην πυγμαχία

Ούτε το μπαλάκι του τένις δεν χτυπάει τον Joshua (BINTEO)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK