17/05/2024

Το Σ/Κ η πρώτη «BOXING LEAGUE»

H πρώτη αγωνιστική της «BOXING LEAGUE» του πυγμαχικού διασυλλογικού πρωταθλήματος που θα διοργανώνουν οι σύλλογοι «Colosseum Fighting Arena» και «Golden Corner» θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου. Διαβάστε την ανακοίνωση για τους αγώνες:

«Αγαπητοί Δάσκαλοι/Προπονητές

Έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε το Σάββατο στις 28 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου στην “Boxing League” στους πρώτους επίσημους Διασυλλογικούς Αγώνες αποκλειστικά για το άθλημα της Πυγμαχίας. Την Διασυλλογική αυτή πυγμαχική Λίγκα συνδιοργανώνουν οι αθλητικοί Σύλλογοι «Colosseum Fighting Arena» και «Golden Corner» και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο όπου και λειτουργεί ο σύλλογος «Colosseum Arena» ,στην οδο Ομηρίδου Σκυλίτση 14 στον Πειραιά (απέναντι από την γέφυρα του Κεράνη).

Σκοπός της προσπάθειας είναι να κερδίσουν εμπειρίες, αλλά και να ζήσουν την χαρά που προσφέρει το άθλημα της Πυγμαχίας, όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου αλλά και αγωνιστικής κατάστασης. Για τον λόγο αυτό οι κατηγορίες θα είναι χωρισμένες βάση ηλικίας αλλά και αγνωστικής εμπειρίας του κάθε συμμετέχοντα.
Με βασικό μας σύνθημα το «Ευ Αγωνίζεσθε» θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους όσους αγαπούν την Πυγμαχία, την ευκαιρία να ζήσουν τον άθλημα στο φυσικό του περιβάλλον, το Ρινγκ, και να ζήσουν σε ένα φιλικό και προστατευμένο περιβάλλον τις συνθήκες ενός Αγώνα.

Κατηγορίες της Boxing League:

Γ’ Κατηγορία – αθλητές/ αθλήτριες χωρίς αγώνες
Β’ Κατηγορία – αθλητές/ αθλήτριες από 1 έως 5 αγώνες
Α’ Κατηγορία – αθλητές/ αθλήτριες από 5 έως 10 αγώνες

Αθλητές και αθλήτριες με περισσότερους από 10 αγώνες δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην 1η αγωνιστική της Boxing League λόγω αυξημένης εμπειρίας.

Ηλικίες και Διάρκεια Αγώνων:

Από 10 έως 18 ετών οι αθλητές θα διαγωνίζονται σε 3 γύρους του 1,5 λεπτού
Από 19 ετών και Άνω οι αθλητές θα διαγωνίζονται σε 3 γύρους των 2 λεπτών
(Δεν υπάρχει ηλικιακό Όριο αρκεί να υπάρχει έγκριση γιατρού)

Η ζύγιση καθώς και η ιατρική εξέταση των αθλητών θα γίνει στις 9:00 το πρωί της κάθε μέρας και απαραίτητη προϋπόθεση είναι το βάρος του κάθε αθλητή να είναι αυτό που έχουν δηλώσει οι προπονητές τους στην φόρμα συμμετοχής.

Απαραίτητα αξεσουάρ για την συμμετοχή του κάθε αθλητή για την ομαλή και χωρίς τραυματισμούς διεξαγωγή των αγώνων είναι – Μασέλα, μπαντάζ, σπασουάρ, σορτς και παπούτσια(πυγμαχίας ή αθλητικά). Τα γάντια καθώς και την κάσκα θα την παρέχει η διοργάνωση.

Οι δηλώσεις Συμμετοχής των αθλητών θα πρέπει να έχουν αποσταλεί το αργότερος στις 25 Φεβρουαρίου, 3 ημέρες δηλαδή πριν την διοργάνωση και θα πρέπει να τηρούνται τα εξής:

• Δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή μετά την παρέλευση της προθεσμίας
• Είναι υποχρεωτική η ακριβής αναφορά των αγώνων που έχει ο κάθε αθλητής
• Την ημέρα της ζύγισης ο αρχηγός της κάθε αποστολής θα πρέπει να καταβάλλει στον υπεύθυνο της διοργάνωσης για τις συμμετοχές το συνολικό ποσό χωρίς την επιστροφή.

Η φόρμα συμμετοχής θα αποστέλνεται ηλεκτρονικά στο παρακάτω email foivos_22@yahoo.gr μέχρι την Τετάρτη το βράδυ ώστε μέχρι την Παρασκευή να έχουν βγει τα ζευγάρια και να έχουν ενημερωθεί οι Σύλλογοι όλοι.

Υ.Γ. Παρακαλούμε πολύ να γράφεται ακριβή κιλά και αγώνες των αθλητών για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων…!!»