13/05/2024

Τον ετοιμάζουν για… φόνο!

Ο Manny Pacquiao των τελευταίων αναμετρήσεων πέρασε στο χρονοντούλαπο μιας απλά ντεφορμέ περιόδου. Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον οι άνθρωποι που παρακολουθούν σε καθημερινή βάση την προετοιμασία του Φιλιππινέζου σούπερ σταρ ενόψει της μάχης του στις 12 Απριλίου κόντρα στον Tim Bradley.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξένων δικτύων ο PacMan είναι κλεισμένος στο γυμναστήριο με τον Freddie Roach και έχει μεταμορφωθεί σ’έναν στρατιώτη της προπόνησης. Αυτό προκαλεί εντύπωση στους γνώστες, καθότι ο Pac από τότε που είχε μπλεχτεί με την πολιτική της πατρίδας του τον είχε και ολίγον τι γραμμένο τον Roach στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Μάλιστα, ιστοσελίδα των  ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι ο Freddie του είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που δεν είναι συγκεντρωμένος και δεν κυνηγάει το νοκ – άουτ, περιμένοντας τους κριτές να αποφασίσουν, τότε δεν έχει καμία θέση μαζί του.

Στην ενδιαφέρουσα ιστορία που διαβάζετε το σενάριο θέλει τον Pacquiao να έχει κάνει τέτοιο προπόνηση που τον καταστεί ικανό να πραγματοποιεί δολοφονικά χτυπήματα, όπως τον παλιό καλό καιρό. To moto μάλιστα του Roach προς τον Manny είναι ότι πρέπει να… κοιμίσει γρήγορα τον αντίπαλό του αφού στην τελευταία τους μάχη τα άφησε όλα πάνω στους κριτές κι αυτοί με τη σειρά τους έβγαλαν μία από τις χειρότερες αποφάσεις όλων των εποχών. Αυτά θέλει να αποφύγει η ομάδα του Φιλιππινέζου και γι’αυτό τον ετοίμασαν έτσι ώστε να μπει μέσα στο ρινγκ σαν μια πραγματική μηχανή! Επιφυλασσόμαστε για τις 12 Απριλίου λοιπόν.