19/05/2024

Τις… έπαιξαν άσχημα οι πατεράδες των Mayweather και Guerrero! (VIDEO)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ αμερικάνικης εφημερίδας οικονομικού ρεπορτάζ, ο πατέρας του Floyd Mayweather, Floyd Sr. ενεπλάκη σε καυγά με τον πατέρα του Robert Guerrero, Ruben. Το άρθρο αναφέρει ότι οι δύο τους συγκρούστηκαν έξω από ένα γυμναστήριο στο Las Vegas, αφού λογομάχησαν για το παιχνίδι των γιων τους. Σημειώνεται ότι οι δυο τους βρέθηκαν εκεί λόγω ενός νέου ριάλιτι σόου με θέμα την πυγμαχία που ξεκινάει στις ΗΠΑ. Από εκεί και πέρα όμως ο Rubern Guerrero έκανε και κάποιες δηλώσεις. Όχι σχετικά με τον καυγά, αλλά για την αδικία προς τον γιο του. Διαβάστε το στόρι:

Πριν από μερικούς μήνες ο Floyd Mayweather είχε δώσει την ευκαιρία ζωής στον Robert Geuerrero. Ο «ghost» δεν το εκμεταλλεύτηκε και έχασε χωρίς να δυσκολέψει καθόλου τον αήττητο Αμερικανό. Αρκετό καιρό μετά ο πατέρας του Guerrero, Ruben ο οποίος είχε στολίσει με πολλά κοσμητικά επίθετα τον «Money» πριν τη μάχη, επανήλθε και ζητάει ο ίδιος ρεβάνς. Συγκεκριμένα, ο Ruben επικαλείται τα βίντεο του αγώνα και υποστηρίζει πως ο Floyd φοβάται τον γιο του μια και φαίνεται ότι σε κανέναν γύρο δεν πήγε σε ευθεία επίθεση προς τον Robert. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου…

*Στην περίεργη αυτή ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του promotion Guerrero Vs Mayweather, αμφότεροι οι δύο πατεράδες είχαν προκαλέσει ο ένας τον άλλο για επίσημο παιχνίδι πάνω στο ρινγκ. Τελικά, τις… έπαιξαν εκτός! 

*Μέσα σε ολόκληρη την ιστορία μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε και τη διαφήμιση που λατρεύουν να κάνουν οι Αμερικάνοι στα προϊόντα τους.