30/04/2024

Τα πέντε πιθανά σενάρια του νέου Creed

H ταινία Creed είχε σημαντική επιτυχία και στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η ανακοίνωση αποχώρησης του Σιλβέστερ Σταλόνε μετά το τέλος της, απογοήτευσε μερίδα των οπαδών.


Ο αγαπημένος Rocky ομολόγησε πως δεν θα βρίσκεται στο τρίτο μέρος του Creed και τα σενάρια για την συνέχεια δίνουν και παίρνουν. Πάμε να δούμε τα επικρατέστερα από αυτά.

Ρεβάνς με Victor Drago

Το τέλος της δεύτερης ταινίας Creed έδειξε πατέρα και υιό Drago παρά την ήττα να μην το βάζουν κάτω. Είναι εκείνοι ενάντια σε όλο τον κόσμο. Το τρίτο μέρος λοιπόν θα μπορούσε να είναι μία ρεβάνς με τον Adonis που θα έκλεινε την τριλογία με την οικογένεια Drago μία και καλή.

Creed εναντίον Creed

Σε αυτό το σενάριο ο Apollo Creed έχει και δεύτερο γιο ο οποίος θα παλέψει για την «κληρονομιά» του πατέρα του με τον Αdonis. Είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο που έχουμε ξαναδεί στην μεγάλη οθόνη με δύο αδέρφια να συγκρούονται πετυχημένα στην ταινία Warrior.

H εκδίκηση του Clubber Lang

Ένας από τους αγαπημένους κακούς του Rocky είναι ο Clubber Lang. Είδαμε το πάθος του να ξεχειλίζει στην τρίτη ταινία ενώ μετά το τέλος της δεύτερης ταινίας Creed προέκυψαν σενάρια για την επιστροφή του.

Αυτοπροτάθηκε ο Deontay Wilder για τον ρόλο και ο Σταλόνε δεν βρήκε άσχημη την ιδέα. Ωστόσο είναι σημαντικό να δούμε πως θα επιστρέψει ο Lang. Ίσως σαν προπονητής με τον γιο του, η ακόμα και προπονητής του Creed ώστε να τον εκδικηθεί έμμεσα.

Ο Creed σε αγώνα MMA

Αν πάμε με την τάση της εποχής τότε μπορεί να δούμε αυτό το σενάριο στο Creed 3. Δηλαδή τον Adonis Creed να μπαίνει στο κλουβί για μία μάχη με έναν άγριο MMAer. Το έκαναν ο Mayweather με τον McGregor στο ρινγκ, γιατί όχι ο Adonis;

Ο θάνατος του Σταλόνε και η εκδίκηση του Adonis Creed

Αυτό το σενάριο περιλαμβάνει εκ νέου εκδίκηση που αφορά τον μέντορα του Adonis Creed, τον Rocky. Ένα μπάχαλο θα φέρει το τέλος του Balboa και ο Creed θα επιδιώξει να εκδικηθεί τον θάνατο του.