01/05/2024

Τα ξημερώματα η μεγάλη μάχη!

Η επιστροφή του Manny Pacquiao σε μερικές ώρες θα είναι πλέον γεγονός! Ο Φιλιππινέζος μετά την ήττα από τον Juan Manuel Marquez και μάλιστα με νοκ – άουτ τον περασμένο Δεκέμβριο θεωρήθηκε από πολλούς ως η ταφόπλακα στην τεράστια και γεμάτη επιτυχίες καριέρα του PacMan.

Όμως ο πολλάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, σήμερα έρχεται για να παίξει το τελευταίο χαρτί απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό πυγμάχο. Ο λόγος για τον Brandon Rios ο οποίος θεωρεί μέσα από τις δηλώσεις του όλο αυτό το διάστημα ότι θα είναι ο άνθρωπος που θα στείλει μια για πάντα τον Pacquiao στη σύνταξη.

Στο παρασκήνιο του σπουδαίου αγώνα που θα γίνει σε λίγες ώρες στο Μακάο της Κίνας βρίσκεται φυσικά και ο γυμναστής Alex Ariza. Ο συγκεκριμένος ήταν το… κλειδί των επιτυχιών του Φιλιππινέζου, όμως ο προπονητής του δεύτερου αποφάσισε εντελώς ξαφνικά να τον απολύσει.

Έτσι, ο Ariza μπήκε στο team του Rios και ζητάει με πάθος την εκδίκηση. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου δύο ημέρες ο γνωστός γυμναστής σε συνάντησή του με τον Roach δεν δίστασε να κλωτσήσει τον έμπειρο προπονητή, δείχνοντας στο 100% την απέχθεια του.

Όλα, λοιπόν ξεκαθαρίζουν απόψε και όσοι πιστοί μπορείτε να μείνετε ξύπνιοι, ώστε να δείτε εάν ο Pacquiao μπορεί ή το τέλος μίας σπουδαίας καριέρας θα γραφτεί σήμερα στο Μακάο.