29/04/2024

Ταχύτητα, εναντίον δύναμης… CaneloKhan!

Η 7η Μαΐου αργεί ακόμα, αλλά το fightsports.gr με καθημερινά του αφιερώματα επιχειρεί να βάλει τους φανς της πυγμαχίας από νωρίς στο πνεύμα της αναμέτρησης του Saul Canelo Alvarez με τον Amir Khan.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΣΑΡΑ!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι από την πρώτη κιόλας στιγμή που ακολούθησε της ανακοίνωσής του  έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ φαν, διοργανωτών αλλά και συναδέρφων των δύο μποξέρ. Χαρακτήρισαν τη μάχη αυτή χάσιμο χρόνο ακόμη και προσβολή για το ίδιο το μποξ. Μπορεί όντως ο Khan να… χάλασε την πιάτσα, δεχόμενος να μπει στη διαδικασία παίζοντας στην ειδική κατηγορία που έχει «φτιάξει» ο Canelo για τον εαυτό του όμως η αλήθεια είναι πως ο Βρετανός έχει φάει το ένα… άκυρο μετά το άλλο οπότε λες πως ήταν και απελπισμένος για έναν τέτοιο αγώνα.

ΣΕ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΤΟ CANELO-KHAN

Από την άλλη ο Canelo που είναι ένας εξαιρετικός πυγμάχος έχει χαρακτηριστεί δικαίως το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης μια και υπερέχει σε όλα από τον αντίπαλό του. Οι πιο αισιόδοξοι θεωρούν πως η επιλογή του Μεξικανού ίσως να του γυρίσει… μπούμερανγκ αφού ο Khan μπορεί να κάνει την έκπληξη χρησιμοποιώντας την τακτική… Mayweather με τις άμυνες, τις γρήγορες αντεπιθέσεις και την συλλογή σημείων.

ΑΝΤΕΧΕΙ
ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ
ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ;

Όμως, ο Khan δεν είναι 100% ο Mayweather για το κάνει αυτό και ο Canelo που είχε παίξει με τον Mayweather τότε δεν έχει καμία επαφή με τον σημερινό, σίγουρο, δυνατό και άρτια στημένο Μεξικανό που όταν θα βρει την ευκαιρία παίρνει κεφάλια. Από τεχνικής άποψης λοιπόν έχουμε έναν αγώνα που θα συγκρουστούν η ταχύτητα με την ωμή δύναμη. Ποιος θα είναι ο νικητής; Θα το δούμε σε τρεις μήνες…

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ AMIR KHAN

https://www.youtube.com/watch?v=ZvpUxy27-PI

Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ TOY CANELO

https://www.youtube.com/watch?v=OOyERlL9t34