18/05/2024

Τέσσερα νέα σούπερ ρινγκ στην διάθεση των ομοσπονδιών με χορηγία της Force-1

Άλλη μία σημαντική κίνηση από τον Τάσο Τσάλα που ενισχύει με κάθε τρόπο της μαχητικές ομοσπονδίες, χορηγώντας τρία εντυπωσιακά ρινγκ για τους ερχόμενους αγώνες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Force-1. 


«Κάποια χτυπήματα δεν επιτυγχάνονται με γροθιές και λαβές αλλά με θέληση, υπομονή και πραγματική αγάπη για το αντικείμενο που έχεις αφιερωθεί. Ένα τέτοιο χτύπημα δίνει και η εταιρεία FORCE 1 στον αντίπαλο που ακούει στο όνομα στασιμότητα.

Με πραγματικό ενθουσιασμό ανακοινώνουμε πως με πρωτοβουλία της, η FORCE 1 ήδη από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους έχει αναθέσει την κατασκευή 4 ρινγκ νέας γενιάς και ολυμπιακών προδιαγραφών, με στόχο την κάλυψη των αγωνιστικών αναγκών σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο.

Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες των ομοσπονδιών, των προπονητών και κυρίως των αθλητών, οι άνθρωποι της FORCE 1 μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία τους στην κατασκευή αγωνιστικών ρινγκ υψηλών προδιαγραφών, αποφάσισαν παρόλο το άρτιο επίπεδο τεχνογνωσίας τους και την δυνατότητα υλοποίησής του έργου από την εξειδικευμένη ομάδα της FORCE 1, να απευθυνθούν στο πλέον σύγχρονο εργοστάσιο της Κίνας και να εξασφαλίσουν την κατασκευή 4 ρινγκ νέας γενιάς τα οποία και θα αναβαθμίσουν συνολικά το αθλητικό επίπεδο της χώρας μας.

Στόχος, η διασφάλιση ενός κατασκευαστικού αποτελέσματος που και τύποις θα εκπληρώνει όλα τα πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζονται διεθνώς. Το κόστος αυτής της μεγάλης επένδυσης θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την εταιρεία FORCE 1.

Στόχος της εταιρείας FORCE 1 είναι η προσφορά σύγχρονων και ασφαλών αγωνιστικών χώρων στους αθλητές με την παράλληλη προστασία των διοργανωτών αγώνων από δυσάρεστα επακόλουθα που μπορεί να επιφέρει η χρήση μη πιστοποιημένων ρινγκ. Αυτός ο στόχος θα αρχίσει να επιτυγχάνεται από τις 30 Ιανουαρίου οπότε και θα καταφθάσουν στην Ελλάδα τα δύο πρώτα ρινγκ ενώ μέχρι και τον Αύγουστο του 2019 θα έχουν παραληφθεί και τα υπόλοιπα δύο.

Με διαστάσεις 6Χ6Χ1 τα νέα ρινγκ βαρέως τύπου θα είναι δυνατόν να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε χώρο και να ετοιμαστούν σε μόλις 75 λεπτά από δύο και μόνο άτομα προσωπικό.

Όλα τα ρινγκ θα είναι στη διάθεση των Ομοσπονδιών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και ασφαλώς χωρίς το οποιοδήποτε οικονομικό όφελος για την εταιρεία FORCE 1.

Μοναδικό όφελος για τους ανθρώπους της FORCE 1 αποτελεί η διασφάλιση ποιοτικών αγωνιστικών συνθηκών για όλους τους αθλητές που υπηρετούν το χώρο που όλοι μας αγαπάμε και έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας. Αντίπαλός μας η στασιμότητα. Γροθιά μας η προσπάθεια για εξέλιξη».