04/05/2024

Τέλος τα παραμύθια η μεγάλη ώρα έφτασε!

Λίγες ημέρες μετά τη μάχη του κόντρα στον Robert Guerrero ο Floyd Mayweather δεχόταν τεράστιες πιέσεις τόσο από τους φανς του όσο και από την ShowTime για ένα μεγάλο παιχνίδι που θα έφερνε πολλά εισιτήρια και φυσικά PPVs.

Από τη στιγμή εκείνη δύο ήταν τα ονόματα που έπαιζαν «δυνατά»… Το πρώτο φυσικά του Manny Pacquiao και το δεύτερο του Saul «Canelo» Alvarez. Τότε, ο αήττητος πυγμάχος μέσω twitter ανακοίνωσε πως στις 14 Σεπτεμβρίου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον επίσης αήττητο νεαρό Μεξικανό.

Το τι ακολούθησε αποτελεί έναν πραγματικό χαμό, αφού άπαντες έγραψαν και μίλησαν για έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της ιστορίας του αθλήματος. Δεν ονόμασαν τυχαία άλλωστε το κόνσεπτ «THE ONE», καθώς ο νικητής θα είναι αυτός που θα παραμείνει χωρίς ήττα στην κάρτα αγώνων του.

Οι προκλήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη… Παρεξηγήσεις με τα κιλά των μαχητών κι άλλα τόσα που όμως πλέον δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Η ώρα της μάχης έφτασε… Στο MGM GRAND ARENA δεν έχει μείνει εισιτήριο ούτε για δείγμα, ενώ και τα PPVs αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε άλλο παιχνίδι μια και σύμφωνα με τους αναλυτές θα ξεπεράσουν τα 2.000.000!

Το fightsports.gr μαζί με τους Γρηγόρη Μάλλιο και Δημήτρη Ξερικό για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα σας προσέφεραν την εκπομπή PRE GAME με πλήρη ανάλυση της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες πραγματοποιήθηκε και η επίσημη ζύγιση με 12.000 θεατές και τον Floyd να καταφέρνει τελικά να εκνευρίσει τον ήρεμο κατά τ’άλλα Saul Canelo Alvarez.

http://www.youtube.com/watch?v=YQ5ye–jNX8