15/05/2024

Σύγκρουση τοπ πυγμαχικών ομάδων στο Gods of War

Toυς τέσσερις πιο ταλαντούχους αθλητές των ομάδων τους παρατάσσουν τέσσερις μεγάλες σχολές στο ερχόμενο Gods of War. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Νταντάμης του Mallios Team βρίσκει απέναντι του τον Γρηγόρη Νικολόπουλο του Χρήστου Γάτση, ενώ ο Παναγιώτης Ορφανίδης του Sasaridis Team θα αντιμετωπίσει το αστέρι του Golden Corner, Aλίκ Λαγκαζασβίλι στις 24 Ιανουαρίου στο στυλ της πυγμαχίας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Με δύο δυνατούς αγώνες πυγμαχίας εμπλουτίζεται η κάρτα αγώνων του GOW 7 που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Στην κατηγορία των 69 kg θα αγωνιστούν δυο ανερχόμενοι και γνώριμοι σε μας αθλητές από το Gods of War Master edition, όπου είχαν προσφέρει πλούσιο θέαμα. Ο Γιώργος Νταντάμης , αθλητής του Γρηγόρη Μάλλιου θα αγωνιστεί σε τέσσερις γύρους των τριών λεπτών απέναντι στον Γρηγόρη Νικολόπουλο, αθλητή του Χρήστου Γάτση, ενώ εμείς αναμένουμε με ανυπομονησία τη ρεβάνς .
Στην άλλη κατηγορία των 57 kg θα αναμετρηθούν ο Παναγιώτης Ορφανίδης από το Sasaridis Team με τον Αλίκ Λαγκαζασβίλι από το Golden Corner , σε τρεις γύρους των τριών λεπτών.
Πρόκειται για δυο κατηγορίες και αθλητές που είμαστε σίγουροι πως θα προσφέρουν σπουδαίο θεάμα. Να ευχηθούμε καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία σε όλους».

Νταντάμης - Νικολόπουλος