04/05/2024

Συγκλονιστικός Βαγγέλης Χατζής: Ο καρκίνος με γέμισε πείσμα και με έμαθε να παλεύω στην ζωή

Ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος είναι Έλληνας και γνωστός στον χώρο μας, για την δύναμη και την αποφασιστικότητα που δείχνει πάνω στο ρινγκ.


Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χατζή στον οποίο το Greek Reporter. Com έκανε ένα σπουδαίο αφιέρωμα στον οποίο ο πυγμάχος μίλησε για όλες τις κακατοπιές της ζωής, που αντιμετώπισε με πείσμα και γενναιότητα.

«Ο πατέρας μου είχε πει κάτι. Η κατάθλιψη είναι το αίσθημα του διαβόλου. Κάθε φορά που το νιώθω, σκέφτομαι τον Θεό. Η μάχη στο ρινγκ είναι σαν την ζωή. Κάνεις σπάρινγκ, δέχεσαι γροθιές και αναρωτιέσαι πως θα το αντιμετωπίσεις.

Πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου, να κινηθείς και να αρχίσεις ξανά να δουλεύεις. Ένα νέο πλάνο, νέες σκέψεις και θετική ενέργεια», αναφέρει ο προπονητής της ΑΕΚ που τον αποκαλούν Έλληνα Ρόκι με το δυνατό κροσέ.

Όταν ήταν τριών μηνών ήρθε αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του, αφού ανιχνεύτηκε ο καρκίνος με αποτέλεσμα να χάσει το χέρι του. Αυτό όπως λέει τον γέμισε πείσμα και τον έμαθε να μην τα παρατάει ποτέ.

Στα 20 του χρόνια στην Αγγλία έμαθε το μποξ κι αυτό ήταν που τον θωράκισε για να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες της ζωής. Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο.

Photo:Sportslick