04/05/2024

Στον αέρα το Mayweather – Maidana; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και φαντάζει δύσκολο να μην γίνει τελικά η μάχη αύριο τα ξημερώματα, οι δύο αθλητές με τις γωνίες τους απειλούν ότι δεν θα μπουν στο ρίνγκ αν δεν ξεκαθαριστεί μία κόντρα που έχει αρχίσει απο χτες και έχει να κάνει για τα γάντια που θα φορέσει ο Maidana στη μάχη.

Ο Mayweather χτες, εξέτασε τα γάντια που είχε σκοπό να φορέσει ο αντίπαλος του στη μάχη τους (Everlast MX φτιαγμένα ειδικά για αυτόν) και διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί κατά τον ίδιο δεν είχαν σχεδόν επικάλυψη μπροστά (σ.σ. άρα ο βαρυχέρης Maidana θα είχε πλεονέκτημα).

Η αθλητική επιτροπή της Νεβάδα μπήκε στη μέση και έλεγξε επίσης τα γάντια, βρίσκοντας τα όντως ακατάλληλα για μάχη αλλά ΕΝΕΚΡΙΝΕ τη χρήση του ίδιου μοντέλου (κόκκινο χρώμα) αλλά στην εργοστασιακή έκδοση που κυκλοφορούν κανονικά στην αγορά όμως ο Mayweather αρνήθηκε και αυτά επιμένοντας ο Maidana να φορέσει τα ίδια γάντια με αυτόν, μάρκας Grant τα οποία είναι φτιαγμένα ειδικά για τα χέρια του λόγω τραυματισμών.

Είναι φανερό ότι ο «Money» κάνει παιχνίδι και για να σπάσει τον τσαμπουκά του Maidana και να δημιουργήσει λίγο φασαρία μπας και πουλήσουν κάνα PPV παραπάνω.  Αναμένουμε εξελίξεις για το θέμα και να θα γίνει τελικά η έκπληξη και ακυρωθεί η μάχη.