01/05/2024

Στην Ελλάδα τον Ιούνιο κλιμάκιο του «Wild Card»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fightsports.gr o Γρηγόρης Μάλλιος ετοιμάζει μία σούπερ κίνηση για τον ερχόμενο Ιούνιο με «άρωμα» Αμερικής! Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μας οι σχέσεις του έμπειρου προπονητή με το φημισμένο «Wild Card» θα μετουσιωθούν σε μία τεράστια ευκαιρία για Έλληνες πυγμάχους και προπονητές.

Κλιμάκιο λοιπόν του Gym του οποίου επικεφαλής είναι ο Freddie Roach, προπονητής των κορυφαίων Manny Pacquiao, Miguel Cotto, Oscar De La Hoya, Amir Khan και άλλων πρωταθλητών θα είναι στη χώρα μας τον Ιούνιο για τρεις ημέρες. Η παρουσία των συγκεκριμένων ανθρώπων θα έχει τριήμερο θέμα χωρισμένα ως εξής: Σεμινάριο για προπονητές, έπειτα για αθλητές και την τελευταία ημέρα ανοιχτό σπάρινγκ στο οποίο οι Αμερικάνοι θα ψάξουν για ταλέντα τα οποία μπορούν να δουλέψουν με αυτά και να εκμεταλλευτούν στις ΗΠΑ.

Να σημειωθεί πως στο «Wild Card» προπονείται και ετοιμάζεται ήδη για το πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι στην Αμερική ο Στέλιος Παπαδόπουλος από τον οποίοι οι προπονητές του είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι!