28/04/2024

Στην Αμερική ο επόμενος αγώνας του Καμπόσου

Μετά το πέρασμα του από την Ελλάδα και την νίκη επί του Richard Pena, ο Γιώργος Καμπόσος θα αγωνιστεί στην Αμερική.


Ο ομογενής πυγμάχος παραμένει αήττητος με 17-0 και όπως έχει αναφέρει το τελευταίο διάστημα, ο επόμενος αγώνας του θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο Καμπόσος είναι 26 ετών και έχει κατορθώσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των rankings στην Αυστραλία και στο νούμερο 21 συνολικά. Στην πρόσφατη ανάρτηση του αποκαλύπτει πως ο επόμενος αγώνας του είναι στην Αμερική, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για αντίπαλο και ημερομηνία.

«29 Αυγούστου του 2014. Πέντε χρόνια πριν, αυτή την μέρα, με μόνο πέντε επαγγελματικούς αγώνες, προκάλεσα έναν σκληρό και έμπειρο, δις πρωταθλητή, τον Robert Toomey.

Ο κόσμος έλεγε πως ήμουν τρελός που θέλω αυτόν τον αγώνα, γιατί ήταν νωρίς για μένα. Αλλά η πίστη μου, η θέληση μου, η πείνα και η επιθυμία με έσπρωξαν για να φτάσω στην νίκη και να γίνω ο νέος πρωταθλητής Αυστραλίας στη lightweight κατηγορία.

Από τότε είμαι το νούμερο 1 στην Αυστραλία, το νούμερο 3 στον κόσμο και χρειάζομαι ακόμα ένα, δύο παιχνίδια για να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Αν δεν είχα τα στοιχεία που προανέφερα δεν θα τα είχα καταφέρει. 

Αυτή την περίοδο δουλεύω σκληρά και ανυπομονώ να ανακοινώσω το επόμενο μεγάλο παιχνίδι μέσα στο 2019 που θα γίνει στην Αμερική. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη στο…ταξίδι».