19/05/2024

Σπουδαίες εμφανίσεις και 3 μετάλλια για τον ΠΑΟΚ

Τρία μετάλλια κατέκτησαν οι πυγμάχοι του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΄Β κατηγορίας Ανδρών. Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:


«Εκπληκτικές ήταν οι εμφανίσεις των πυγμάχων του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΄Β κατηγορίας Ανδρών, το οποίο διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στην Άρτα και τη Φιλιππιάδα.

Ο συνολικός απολογισμός ήταν 3 μετάλλια για το δικέφαλο, από τα οποία ένα ασημένιο στην κατηγορία των 64kg και δύο χάλκινα, ένα στα 69kg και ένα στην κατηγορία των 56kg! Αναλυτικά η πορεία των αθλητών μας είχε ως εξής:

Άγγελος Καϊάφας (56kg): Στάθηκε τυχερός στην κλήρωση της διοργάνωσης και πέρασε τον πρώτο γύρο χωρίς αγώνα, εξασφαλίζοντας το «by» από την κλήρωση. Στην ημιτελική φάση αγωνίστηκε με μεγάλο ζήλο και δύναμη παρά τη μικρή του εμπειρία και τελικά ηττήθηκε με 3-2 στα σημεία, σε ένα πολύ αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα. Έτσι κατέκτησε την 3η θέση της κατηγορίας του.

Χρήστος Καραγκούνης (64kg): Ήταν εντυπωσιακός καθ’ όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Πέτυχε δυο μεγάλες νίκες και πέρασε στο μεγάλο τελικό της Κυριακής, απέναντι στον πυγμάχο του Παναθηναϊκού. Αγωνίστηκε με ψυχή και τα έδωσε όλα για το χρυσό, όμως οι κριτές είχαν άλλη άποψη και του στέρησαν τη νίκη, παρά τις έντονες αποδοκιμασίες του κοινού.

Αποτέλεσμα 2η θέση για τον πυγμάχο μας που δείχνει ικανός να μας προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στο μέλλον.

Ιορδάνης Ατματζίδης (69kg): Μεγάλος άτυχος της διοργάνωσης ήταν ο Ιορδάνης Ατματζίδης. Ο αθλητής μας πέτυχε δύο σημαντικές νίκες και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση. Δεν κατάφερε ποτέ όμως να διεκδικήσει τη θέση του στο μεγάλο τελικό, καθώς ένας τραυματισμός στον ώμο, απόρροια της προσπάθειάς του στον πρώτο αγώνα, δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στη διοργάνωση. Έτσι κατατάχθηκε 3ος στην κατηγορία των 69kg.

Νίκος Χατζηγιαννάκης (69kg): Μετά τη μεγαλειώδη νίκη του με TKO στον πρώτο αγώνα, ο πυγμάχος του δικεφάλου ήταν έτοιμος να παλέψει για να βρεθεί στη φάση των ημιτελικών. Παρόλα αυτά μία άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα (σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι με τον αντίπαλο) προκάλεσε ασταμάτητη αιμορραγία στη μύτη του αθλητή μας με αποτέλεσμα ο προπονητής Γιώργος Ελευθεριάδης να τον αποσύρει προληπτικά από τον αγώνα, ώστε να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος για τον πυγμάχο του ΠΑΟΚ. Στα θετικά οι πολύ καλές εμφανίσεις του Νίκου Χατζηγιαννάκη, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Συνοπτικά, ήταν ένα άκρως επιτυχημένο τετραήμερο για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το ταλέντο που υπάρχει είναι πλούσιο και με την καθοδήγηση του Γιώργου Ελευθεριάδη η ομάδα είναι έτοιμη να ρολάρει και να κατακτήσει τους επόμενους στόχους της!

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά το Τμήμα Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (@PaokBoxingClub).»