29/04/2024

«Σπάνε» το… κατεστημένο Mayweather με ματσάρες!

Οι χαμηλές… πτήσεις του Golovkin στον αγώνα με τον Lemieux όσον αφορά τα PPV’s θορύβησαν αρκετά τους τηλεοπτικούς… κολοσσούς που κρατάνε τα ινία, αλλά μάλλον οι promoters στις ΗΠΑ έχουν άγριες διαθέσεις ως προς το… κατεστημένο Mayweather που πρέπει να… σπάσει για να προχωρήσει το άθλημα και κυρίως να φτάσει σε μία ισορροπία το οικονομικό, αφού μέχρι και πριν ένα μήνα μόνο ένας τα… έβγαζε χοντρά!

Σύμφωνα λοιπόν με αμερικάνικα δημοσιεύματα η Showtime με την HBO θα ακολουθήσουν μία τακτική όπως το Mayweather – Pacquiao θα κάνουν βήματα πίσω κι θα αφήσουν κι άλλους μεγάλους μποξέρ να συγκρουστούν μεταξύ τους ασχέτως με το που ανήκουν τα δικαιώματά τους. Αρχή όλων θεωρούν πως θα είναι η μάχη Canelo – Cotto που κυρίως θα προσεγγίσει τους λατινοαμερικάνους που και στο γήπεδο θα έρθουν αλλά και PPV θα αγοράσουν!

Πάνω σε αυτό το ματς λέγεται πως θα δουλευτεί ο επόμενος αντίπαλος του Golovkin, ενώ εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες τότε μέσα στη σεζόν θα δούμε ματσάρα Danny Garcia – Maidana, Brook – Khan, Thruman – Porter και Crawford – Pacquiao, ενώ ματς η ζωής σου ο θάνατός μου είναι και το Bradley – Rios.