03/05/2024

Σε νέο χώρο ο σύλλογος ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ «THE MASTER » με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αρετή Μαστροδούκα

johnys-personal-trainingΣε ένα καινούργιο χώρο – προπονητήριο λειτουργεί από φέτος ο Αθλητικος Σύλλογος με την επωνυμία ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ «THE MASTER « με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αρετή Μαστροδούκα να μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος σε μικρούς κ μεγάλους .

Σκοπός του Συλλόγου κ της ομάδας «Master Team » , την οποία αποτελούν η προπονήτρια Αρετή Μαστροδουκα κ οι συνεργάτες της Αναστασία Νταλιάνη και Κώστας Σιδηροπουλος , είναι η προαγωγή τόσο της σωματικής, όσο και της ψυχικής υγείας των μελών του , σ’ ενα περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη , αποδοχή και αγάπη .

Η προπονήτρια του συλλόγου Αρετή Μαστροδούκα μας εξήγησε τα οφέλη της Πυγμαχίας καθώς κ του Kick Boxing :

«Η Πυγμαχία καθώς και το Kick Boxing βελτιώνουν τις φυσικές ικανότητες όπως την δύναμη, ταχύτητα, ισορροπία, ευλυγισία, ευκινησία καθώς κ την νευρομυική συναρμογή .
Στον σύλλογο μας λειτουργούν τμήματα παιδικά , ενηλίκων αλλά κ αγωνιστικά έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες όλων όσων μας ακολουθούν » .

Στον σύλλογο υπάρχει κ ειδικά διαμορφωμένος χώρος Cross Training για την προπόνηση των αθλητών αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για έναν διαφορετικό τρόπο εκγύμνασης .

Βρείτε τα στοιχεία του συλλόγου εδώ

%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81