06/05/2024

Σε ζεστή ατμόσφαιρα η κοπή της πίτας του ΣΕΠ

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα έγινε το περασμένο Σάββατο (13-02-2016) η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πυγμαχίας «Αριστοτέλειο» του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, παρουσία αθλητών, παραγόντων και φίλων του Συνδέσμου.

Στο περιθώριο της κοπής της πίτας τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΕΠ, Γιώργο Στεφανόπουλο, η πρώτη διεθνής πρωταθλήτρια επαγγελματικής πυγμαχίας, Μαρία Σεμερτζόγλου, η οποία εκπροσωπεί τον ΣΕΠ με μεγάλη επιτυχία στα διεθνή τουρνουά.

Η Μαρία Σεμερτζόγλου φανερά ευχαριστημένη δήλωσε ότι αισθάνεται ηθική ικανοποίηση για την τιμητική αυτή διάκριση, η οποία της δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να συνεχίσει πιο μαχητικά τη νέα χρονιά.

Στη διάρκεια της κοπής της πίτας ο πρόεδρος του ΣΕΠ Γιώργος Στεφανόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία του Συνδέσμου αυτά τα δύο χρόνια ύπαρξής του κι ευχαρίστησε το δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη και το δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο (παραβρέθηκε στην εκδήλωση), για τη φιλοξενία που παρέχουν στο Σύνδεσμο με την παραχώρηση του ειδικού αυτού χώρου στο Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου.

Ο Ομιλος του «Αριστοτελείου» και ο ΣΕΠ έχουν αναπτυχθεί και έχουν αναδείξει νέους επαγγελματίες Πυγμάχους, οι οποίοι εξελίσσονται και αναμένεται να διακριθούν στα διεθνή «σαλόνια» του αθλήματος.

Στις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει η επόμενη φάση του Pro Boxing Challenge, για την οποία το ενδιαφέρον των πυγμάχων είναι μεγάλο και η τελική επιλογή των ζευγαριών θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.