29/04/2024

Σαν σήμερα το επός τριών γύρων του Hagler επί του Hearns

To ημερολόγιο έγραφε 15 Απριλίου 1985 και το «Caesars Palace» ήταν έτοιμο να φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα ματς στην ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας. Hagler και Hearns τα έπαιζαν όλα για όλα και ο νικητής θα ήταν ο αδιαμφισβήτητος «βασιλιάς» της middleweight κατηγορίας. 


Ο αγώνας ξεκίνησε και η ένταση τεράστια και μέσα στο ρινγκ και στις κερκίδες από τον κόσμο που αγωνιούσε για το τελικό αποτέλεσμα της σπουδαίας μάχης.

Οι περισσότεροι περίμεναν πως η μάχη αυτή θα πάει στο ΚΟ, αλλά όχι τόσο σύντομα όσο το έκανε τελικά ο Marvelous. Ο αγώνας κράτησε τρεις γύρους όμως βλέποντάς τον κανείς θα νιώσει πως είδε τρεις-τέσσερις αγώνες 15 γύρων πρωταθλήματος περασμένων δεκαετιών…

Στο ματς αυτό Marvin Hagler καθιερώθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους όλων των εποχών και δύο παιχνίδια αργότερα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Όσον αφορά τον σπουδαίο Thomas Hearns συνέχιζε να παίζει πυγμαχία με διαλείμματα μέχρι και το 2005.

Κατά τη διάρκεια του promotion του αγώνα η επωνυμία του ήταν «The War» ενώ αργότερα πήρε το βραβείο της καλύτερης μάχης της χρονιάς και μίας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΕ HD:

https://www.youtube.com/watch?v=JUOoSLW7TS4