29/04/2024

Σαν σήμερα ο δεύτερος «πόλεμος» του Pacquiao vs. Marquez (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπρεπε να περάσουν τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να συναντηθεί ο Manny Pacquiao με τον Juan Manuel Marquez για δεύτερη φορά μέσα στο ρινγκ, ψάχνοντας το μεγάλο νικητή, αφού η πρώτη μάχη είχε τελειώσει ισόπαλη μετά από 12 γύρους πραγματικού… πολέμου. 


Στις 15 Μαρτίου του 2008 έγινε η ρεβάνς μεταξύ των δύο… υπερηχητικών πυγμάχων με τον Marquez να «φωνάζει» μετά το πρώτο ματς για… κλοπή της νίκης μέσα από τα χέρια του.

Η δεύτερη μάχη που έγινε σαν σήμερα στο «Mandalay Bay Events Center» συνεχίζει να είναι μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες στην ιστορία του αθλήματος. Σχεδόν 10 χρόνια μετά ο κόσμος ακόμη δεν έχει καταλήξει αν πραγματικά ο PacMan κέρδισε τον σκληροτράχηλο Μεξικανό αντίπαλό του. Το ματς τελείωσε υπέρ του Manny με πλειοψηφική απόφαση των κριτών.

Τρία χρόνια μετά, αμφότεροι έπαιξαν τον τρίτο αγώνα με τον Pacquiao να κερδίζει ξανά με πλειοψηφική απόφαση την ίδια στιγμή που JMM συνέχισε να νιώθει αδικημένος και για τα τρία αποτελέσματα.

Η εκδίκηση του Μεξικανού ήρθε τελικά τον Δεκέμβριο του 2012 όταν στην τέταρτη αναμέτρηση με τον PacMan τον… κατέβασε με καταπληκτικό τρόπο στον έκτο γύρο, σοκάροντας τότε την αθλητική κοινωνία.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΓΩΝΑ:

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

«Μια μέρα, κάποιος θα πεθάνει από το Weight Cutting»

Νεκρός 14χρονος kickboxer!

«Pit Bull» ο Καρέλης δουλεύει με πυγμαχία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK