03/05/2024

Σήμερα κινούμαστε σε ρυθμούς Lomachenko

Η μέρα σήμερα είναι γεμάτη μάχες και το ελληνικό κοινό μπορεί να παίξει μπάλα σε δύο… γήπεδα. Πρώτα με Μελέτη Κακουμπάβα και μετά για τους πυγμαχικούς – ξενύχτηδες θα’χει και Vasyl Lomachenko. 

Ο Ουκρανός ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής δύο κατηγοριών επιστρέφει σήμερα για να παίξει ένα από τα σημαντικότερα και ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι της καριέρας του. Απέναντι του θα σταθεί ο Nicholas Walters από την Τζαμάικα.

Στο τελευταίο του ματς ο Vasyl είχε νικήσει με ΚΟ τον Roman Martinez γράφοντας ιστορία αφού έγινε πρωταθλητής και στην lightweight ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν μόνο στην featherweight.

Όσον αφορά τον Walters όσοι δεν τον ξέρετε καλό είναι να γνωρίζετε πως ο συγκεκριμένος είναι αήττητος στην επαγγελματική του καριέρα και’χει συνολικά 27 αγώνες με 26 νίκες και 21 ΚΟ. Το μόνο που «χαλάει» το σερί του είναι μια ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι του με τον Jason Sosa.

Η πιο σημαντική νίκη που’χει κάνει ο Τζαμαϊκανός στην καριέρα του είναι αυτή επί του επίσης παικταρά Nonito Donaire τον Οκτώβριο του 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=hi9uaXr_xVA