28/04/2024

Σήμερα η ανακοίνωση του Mayweather vs Pacquiao;;;

Σύμφωνα με όλα όσα μεταφέρουν έγκυροι δημοσιογράφοι των αμερικάνικων Μέσων, ο αγώνας Mayweather vs Pacquiao έχει κλείσει και αναμένεται να ανακοινωθεί μάλλον σήμερα το απόγευμα! Τη φήμη επιβεβαιώνει και ο Dan Rafael του ESPN με tweet του αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι είναι μεν προσεχτικοί αλλά επαναλαμβάνουν ότι οι διαπραγματεύσεις έληξαν και μένει μόνο η ανακοίνωση από τον Floyd.
Μιλάμε δηλαδή για την πιο αναμενόμενη μάχη τουλάχιστον των τελευταίων 5 ετών στην πυγμαχία και ένα πραγματικό Superfight που αν όντως ανακοινωθεί θα σημαδέψει όλη την χρονιά…και πριν και μετά τον αγώνα, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Τα Tweets:

@danrafaelespn
Basically every1 involved in #MayweatherPacquiao (both sides) simply waiting for Floyd to announce. All are calm & say negotiation complete.

@ringmagazine
Rosenthal: I remain cautious but the buzz is extremely strong that a Mayweather-Pacquiao announcement is imminent. Stay tuned. #boxing

@ChrisMannixSI
Source involved with Pacquiao-Mayweather talks on a possible announcement: «Ask Floyd.» By all accounts, negotiations are done.