02/05/2024

Πυγμαχία: Νανιτζανιάν και Ρούλιας πέρασαν στην επόμενη φάση του προολυμπιακού

Προκρίσεις για την ελληνική αποστολή.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΟΠ αναφορικά με τις προκρίσεις των Νανιτζανιάν και Ρούλια: «Συγκλονιστικοί Βαγκάν και Ρούλιας έπαιξαν δυνατά και πέρασαν στην επόμενη φάση στο Προ-ολυμπιακό Τουρνουά.

Δυνατοί, προσηλωμένοι στο στόχο και απόλυτα κυρίαρχοι μέσα στο ρινγκ, ο Βαγκάν Νανιτζανιάν και ο Στέλιος Ρούλιας πέρασαν στην επόμενη φάση του Προ-ολυμπιακού Τουρνουά και «κοιτάνε» πλέον κατάματα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Βαγκάν Νανιτζανιάν ξεκίνησε τον αγώνα του εναντίον του ασημένιου πρωταθλητή Ωκεανίας Adrian Paoletti πολύ επιθετικά με αποτέλεσμα μετά από δύο-τρεις δυνατές επιθέσεις του ο Αυστραλός αντίπαλος του να σκιστεί και να διακοπεί έτσι ο αγώνας στο πρώτο λεπτό με απόφαση του γιατρού. Στη συνέχεια εκπροσωπώντας την Εθνική μας Ομάδα με τον καλύτερο τρόπο ο Στέλιος Ρούλιας επικράτησε θριαμβευτικά εναντίον του Μεξικανού Javier Cruz αποδεικνύοντας την αγωνιστική ποιότητά του.

Ο Στέλιος αξιοποιώντας το ύψος, την τεχνική του και τα έξυπνα χτυπήματα, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του, ο οποίος δεν μπόρεσε λεπτό να αντιδράσει στην δυναμική του Έλληνα Αθλητή μας.

Συγχαρητήρια στον Βαγκάν και στον Στέλιο που έδειξαν ακόμη μία φορά την απίστευτη ψυχή τους μέσα στο ρινγκ».