06/05/2024

Πρόταση… βόμβα από De La Hoya!

Όπως όλα δείχνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά τον Marcos Maidana να προσπαθεί να σοκάρει τον κόσμο κερδίζοντας τον Mayweather! Οι δύο πλευρές είναι 100% σύμφωνες για τη μεγάλη ρεβάνς και τον Αργεντινό να έχει πάρει τα διαπιστευτήρια του αφού μετά τον Castillo είναι ο μοναδικός πυγμάχος που αναγκάζει τον Floyd να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία.

Ειδήσεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα σαφώς και θα έχουμε πάρα πολλές έως ότου να οριστικοποιηθεί η μάχη. Χθες, όμως, μία κορυφαία είδηση… έσκασε τα πυγμαχικά σάιτ του εξωτερικού με πρωταγωνιστή αυτής τον Oscar De La Hoya. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μεξικανός παλαίμαχος πυγμάχος και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε πρόταση στον Marcos Maidana, όχι για κάποιο παιχνίδι, αλλά για να βοηθήσει αυτόν και την ομάδα του στην προετοιμασία για το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου.

«Εάν κλείσει η ρεβάνς του Mayweather με τον Maidana θέλω να είμαι στο προπονητικό τιμ του Chino. Θα τον βοηθήσω για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μ’έναν τέτοιο μποξέρ που έδειξε ότι μπορεί και αξίζει τις ευκαιρίες του».