21/05/2024

Πρόβλημα στο χέρι ο Canelo και καλό 2017

Δύο παιχνίδια πρόλαβε να κάνει μέσα στο 2016 ο Canelo Alvarez με τον προγραμματισμό να βγαίνει εκτός καθώς η αρχική προσέγγιση ήταν για τρία.

Με τον Amir Khan το Μάιο και τον Smith τον περασμένο Σάββατο ο Μεξικανός τερματίζει για φέτος αφού έβγαλε τραυματισμό στο δεξί χέρια και χρειάζεται αποθεραπεία.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του κοκκινομάλλη σούπερ σταρ το χειρουργείο αποφεύχθηκε αλλά ο ειδικός που παρακολουθεί τον παγκόσμιο πρωταθλητή του… κόβει την πυγμαχία για το 2016 με τον Canelo να δεσμεύεται στα social media πως θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ το 2017.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μεξικανός εφόσον επιστρέψει και όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα θα βάλει σίγουρα αγώνα την ημέρα της γιορτής του έθνους του (σ.σ. Cinco de Mayo) που αποτελεί κερδοφόρα παράδοση για τους μποξέρ και τις εταιρίες που τους εκπροσωπούν.

Από εκεί και πέρα για τον Σεπτέμβριο του 2017 φημολογείται πως θα γίνει το ματς με τον «GGG» με τις δύο πλευρές πάντως να μην δείχνουν έτοιμες να συμφωνήσουν…